IzdvojenoSvijetVijesti

Na aerodromu napravio potpunu pomutnju: Pogledajte što su saznali kada je pokazao putovnicu!

Swami Sivananda rođen je 8. kolovoza 1896. godine u Behali u Indiji,

Osoblje Zračne luke u Abu Dhabiju ostalo je u šoku kada je vidjelo putovnicu muškarca koji je stigao na terminal, a u kojoj piše kako ima čak 123 godine.

Swami Sivananda rođen je 8. kolovoza 1896. godine u Behali u Indiji, a putovao je iz Kolkate za London kada se zaustavio u Abu Dhabiju. Ako je datum na njegovoj putovnici točan, Sivananda je najstariji čovjek koji je ikada živio, piše Daily Mail.

Starac je ostao bez roditelja kada je imao šest godina nakon čega su ga njegovi rođaci dali duhovnom guruu s kojim je proputovao Indiju. Muškarac izgleda puno mlađe nego se predstavlja, a on kaže kako je to zato što redovito vježba jogu, discipliniran je te živi u celibatu.

– Vodim jednostavan i discipliniran život. Jedem vrlo jednostavno, samo kuhanu hranu bez ulja ili začina, rižu i gulaš od leće s nekoliko zelenih čilija – rekao je on. Spava na prostirci na podu, a drvenu ploču koristi kao jastuk.

– Izbjegavam mlijeko i voće zato što mislim da su to luksuzne namirnice. U djetinjstvu sam puno dana spavao s praznim trbuhom – rekao je on. Inače, Sivananda već tri godine pokušava dokazati svoje godine kako bi ušao u Guinnessovu knjigu rekorda.

Tags

Povezani Članci

Close