LokalnoVijesti

Načelnik Općine Ljubešćica poslao važnu poruku svim mještanima ‘A sada idemo svi zajedno dalje raditi za djecu!’

Na društvenim mrežama

Načelnik Općine Ljubešćica, Nenad Horvatić, na svom je Facebook profilu objavio važne vijesti koje se tiču svim mještana Ljubešćice u nadi da će shvatiti ozbiljnost situacije i problema s obrazovanjem koji su se događali u proteklo vrijeme.

Njegovu poruku prenosimo u cijelosti:

Općina Ljubešćica sama je prije 2 godine uvela produženi boravak u dogovoru sa roditeljima, a sve na korist naše djece. Nakon ovog štrajka potežu se mnoga pitanja. Roditelji će platiti produženi boravak samo za one dane kada su djeca bila u produženom, odnosno 175 kuna za mjesec studeni.

Učiteljice produženog boravka u našoj školi dobit će punu plaću za mjesec studeni, iako ima puno općina i gradova koji neće platiti dane provedene u štrajku. Ostatak novaca za plaće u iznosu od preko 17 tisuća kuna, odnosno preko 500 kn po djetetu osigurala je Općina.

Osim pune plaće, učiteljicama produženog isplaćene su božičnica i dar za djecu kao i svim drugim zaposlenicima Osnovne škole. Kao načelnik općine Ljubešćice pokušavam biti partner svim zainteresiranim stranama, bez obzira na moje osobno stajalište. I uvijek ima zadovoljnih i nezadovoljnih, ali nadam se da smo iz ove lekcije nešto naučili za budućnost.

A sada idemo svi zajedno dalje raditi za djecu! “ napisao je načelnik.

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close