Sponzorirano

NAGRADNA IGRA: Dobitnik dva noćenja za dvije osobe u Kući za odmor Milk and Honey je…

Proglašeni dobitnici

Kuća za odmor Milk and Honey smještena je dovoljno daleko, a opet dovoljno blizu da ostvarite pravi bijeg iz realnosti i svakodnevnih briga te u prirodnom okruženju odmorite i dušu i tijelo.

Smještena je samo 14 kilometara od grada Varaždina u mjestu Topličica na prekrasnom brdovitom terenu koji se neprimjetno spaja sa slavnim zagorskim krajolikom.

Kuću okružuje ogroman travnjak s puno mjesta za igru (trampolin, ljuljačke, stolni tenis), a na raspolaganju vam je i roštilj, vrtna garnitura i suncobran. Sve baš savršeno za poseban bijeg od realnosti.

Na samo 10 minuta hodanja nalazi se i odmaralište “Topličica”  u kojem su smješteni teniski tereni, javni otvoreni bazen s izvorskom vodom i stolni tenis. Mali restoran i ribnjaci u kojima možete kupiti svježu ribu ili ići na ribolov.

U kući možete pronaći starinski, a opet moderno opremljen apartman kojem poseban šarm daje velik kauč u stilu zemlje s kaminom od trupca. 40 “inčni televizor sa satelitskim kanalima na nekoliko jezika. Dok ptice pjevaju u vrtu, možete uživati ​​u velikom izboru knjiga dok uživate u suncu. Uživajte u obrocima u blagovaonici s masivnim drvenim stolom s pogledom na terasu i brežuljke u lijepo rustikalno uređenoj kuhinji s modernim aparatima.

Također za potpuni opuštajući ili romantični trenutak možete uključiti stari magnetofon i slušati neke klasične melodije iz davnih vremena.

Kuća za odmor Milk and Honey ima jednu obiteljsku kupaonicu i veliku kutnu kadu s tušem za opuštanje s mjehurićima i morskom solju.  Sve spavaće sobe raskošno su opremljene jedinstvenim stilom elegantnog drvenog namještaja i puno detalja koji kući daju toplinu i osjećaj dobrodošlice.

Osim toga Kuća za odmor ima i igračke, knjige, DVD-ove, prirodno šumsko igralište, ljuljačke, igraonicu, stolni tenis, badminton, pikado, velik trampolin i još mnogo toga što bi moglo zanimati djecu koja su također dobrodošla.  Čarobna spavaća soba u potkrovlju s dječjim krevetom, ručno izrađena kuća za lutke i ljuljačka konopaca koja gleda preko šume.

Ovo nikako ne smijete propustiti jer upravo Kuća za odmor Milk and Honey u suradnji s portalom Sjeverni.info nekog od vas odlučila je počastiti sa dva noćenja za dvije osobe u periodu od 2.9 do 31.9.

Dobitnik je: Andrea Legin

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close