Sponzorirano

NAGRADNA IGRA: Dobitnik noćenja za dvije osobe u Robinzonskom Kampu Mrežnica je…

Nagradna igra od 16. do 23, kolovoza

Za sve Vas koji ste jedva dočekali lijepo vrijeme kako bi pobjegli u prirodu i „napunili baterije“ otvorili smo robinzonski kamp uz jednu od najljepših rijeka u Hrvatskoj – Mrežnicu. Pobjegnite s vrućeg gradskog asfalta i doživite nešto potpuno novo u čarima prirode ovog kraja.

Ovo mjesto savršeno je za opuštanje, uživanje i bijeg od užurbane svakodnevice.  Sami odaberite kako ćete provoditi vrijeme kod nas, iskoristite što Vam priroda nudi.  Kupajte se u Mrežnici, smaragdnoj ljepotici našeg kraja. U blizini kampa nalaze se slapovi, uživajte u samom pogledu, sjednite pod slapiće i isprobajte „prirodnu masažu“ vodom.

Rijeka Mrežnica poznata je i po brojnim vrstama riba zbog kojih ribiči dolaze iz svih krajeva Hrvatske, tako da je i ribolov jedna od mogućih aktivnosti u našem kampu. Zaljubljenicima u floru i faunu preporučujemo šetnju i istraživanje okolnih šuma. Doživljaj i sliku netaknute prirode u okolnim šumama i livadama upotpunit će razni šumski plodovi, brojne vrste gljiva, ali i ljekovite biljke. Osim brojnih ptica čiji će Vas pjev pratiti na svakom koraku, možda Vas putem pozdravi i razigrana vjeverica ili divlji zec. Velike su šanse da ćete vidjeti i poneku srnu ili srndaća koji znaju posjetiti kamp rano ujutro. U kampu će Vam redoviti gosti biti par labudova, patke, kornjače, a navečer s kreketanjem počinju žabe. Ljubitelji fotografije svakako kod nas mogu naći mnoštvo zanimljivih motiva za objektive svojih fotoaparata. Kod nas nema gradske buke, već samo one prirodne koja dolazi od obližnjeg slapa, ptica i žaba, a za gradsku rasvjetu zamjena su mjesec i zvijezde. Dovedite i svoje kućne ljubimce, dobrodošli su kod nas!

Rijeka Mrežnica prepoznatljiva je po brojnim sedrenim barijerama. Na dužini njenog toka od 64 km nalaze se čak 92 sedrene barijere koje su u nejednakom rasporedu ispresijecale rijeku. Kako bi bolje doživjeli ljepotu mrežničkih slapova nudimo Vam mogućnost organiziranja raftinga u suradnji s agencijom Kanuking avanturom. Ispunite svoj dan raznim aktivnostima ili se jednostavno opuštajte i ljenčarite u potpuno prirodnom okruženju uz prekrasnu rijeku Mrežnicu.

Što se tiče rekreacije i to je jedna od ponuda ovog kampa, nudi se:

RIBOLOV

Za ribolov potrebna je ribolovna dozvola.

Dnevna ribolovna dozvola za domaće i strane turiste iznosi 60 kn, a može se nabaviti na ovlaštenim prodajnim mjestima.

Najbliža mjesta za kupnju ribolovne dozvole su restoran DP (Donji Zvečaj), restoran Zeleni Kut (Zvečaj) i restoran Gea (Generalski Stol) ili pitajte u robinzonskom kampu Leskar.

PLANINARENJE

Pored Duga Rese nalazi se brdo Vinica 321 m. Omiljeno je odredište planirara i ljubitelja prirode.

RAFTING KANU – KAJAK

Slapovi Mrežnice idealni su za rafting ili vožnju kajakom, odnosno kanuom. Mrežnica pruža velike mogućnosti za adrenalinski sport, za profesionalne avanturiste ali i za amatere.

Na Mrežnici možete uživati od jednog do nekoliko dana spuštajući se njezinim tokom na kojima se nalaze mnogobrojni slapovi i brzaci.

Upravo ovaj super Kamp sa zanimljivim sadržajima, Robinzonski Kamp Leskar Mrežnica u suradnji s našim portalom, Sjeverni.info odlučio je nekog od vas počastiti noćenjem za dvije osobe.

Dobitnik ove nagrade je: Marta Kos

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close