Sponzorirano

NAGRADNA IGRA: Dobitnik noćenja za sebe i obitelj u prekrasnoj ruralnoj kući za odmor je…

Igramo se do 25. rujna!

Ruralna kuća za odmor- Grebengradska medna hiža smjestila se na pitomim obroncima Topličice podno drevne utvrde Grebengrad u Hrvatskom Zagorju smjestile su se stoljetne “Zagorska i Grebengradska medna hiža” Vama dragi gosti i prijatelji na usluzi kao utočište od suvremenog i užurbanog modernog života.

Dođite i barem na dan ili dva zaboravite vrevu gradskog života prepuštajući se miru i tišini zelenih brežuljaka i stoljetnih šuma katkad isprekidanih milozvučnim pjevom ptica, šumom vjetra ili zujem neke radoznale pčelice.

Zagorska i Grebengradska medna hiža autohtone su drvene zagorske kuće stare 118 i 98 godina, a obnovljene u duhu vremena u kojem živimo kako bi gosti uz doživljaj starine bili dostupni i svi sadržaji suvremenog života.

Obje kućice opremljene su kupaonicama sa tuš kabinom i sušilom za kosu, kuhinjom i potrebnim uređajima i posuđem za samostalnu pripremu hrane te TV-prijemnikom i skromnom zbirkom različitih naslova književnih djela za razbibrigu u slučaju kiše. Svaka kuća namijenjena je za dvije osobe, te još jednu ili dvije na pomoćnim krevetima.

Sastavni dio ovog obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva čini i stacionarni pčelinjak sa pedesetak košnica gdje se gosti mogu upoznati sa svim tajnama pčelarenja, kao i uživati u mnogobrojnim slatkim proizvodima medonosnih pčela od kojih ističemo med skupljen od najrazličitijeg grebengradskog cvijeća poznat pod nazivom “Grebengradski samotok”.

Nalaze se u Topličici prema starom gradu Grebengradu u blizini autoceste Zagreb-Varaždin pokraj Novog Marofa.

Lokacija je idealna kao polazište za obilazak mnogobrojnih dvoraca Hrvatskog Zagorja, toplica, izletišta, svetišta i ostalih znamenitosti.

Sretni dobitnik 2 noćenja za sebe i svoju obitelj (2+2 ili 2+3) od 4. do 6. listopada je: 

Dijana Canjuga

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close