Sponzorirano

NAGRADNA IGRA Optika Optana 22 poklanja vam Van Gogh sunčane naočale

Ispunjavajući potrebe svojih kupaca, optika Optana 22 na Trgu Hrvatskih ivanovaca u prizemlju gradske vijećnice u Ivanecu, posve je preuredila svoj prodajni prostor.
I u novouređenom prostoru, ugodnog i nadasve funkcionalnog ambijenta, očekuje vas veliki izbor sunčanih i dioptrijskih naočala renomiranih dizajnera u svijetu optike: Police, Carolina Herrera, RayBan, Vouge, Furla, Karl Lagerfield, Calvin Klein, Rodenstock.
Uvijek ljubazno osoblje individualnim pristupom svakom pacijentu, susretljivošću, ljubaznošću i stručnošću učinit će sve da pomogne vašim očima. Svojim vjernim kupcima nude izuzetno kvalitetnu izradu optičkih pomagala, vrhunske proizvode i visoku kvalitetu usluga u najkraćem roku i uz vrlo konkurentne cijene.
Svake srijede od 16 do 18 sati, te četvrta od 10 do 12 sati osigurano je besplatno utvrđivanje dioptrije te pregledi oftalmologa.
I radno vrijeme prilagodili su potrebama svojih kupaca i zadovoljnih korisnika usluga.
Učinite najbolje za svoje oči, dođite ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom od 8 do 15, subotom od 8 do 12, a srijedom od 12 do 19 sati, i uvjerite se u kvalitetu usluge i povoljnost kupovine.
Ovoga puta optika Optana 22 nagrađuje vas neodoljivim Van Gogh sunčanim naočalama (naočale koje nosi model na naslovnoj fotografiji), a za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je napraviti sljedeće:
1. Lajkajte na facebooku stranice optike Optana 22 i sjeverni.info
2. Podijelite ovu nagradnu igru na svom facebook profilu (objavu stavite na javno)
3. U komentaru navedite frenda ili frendicu kojem bi Van Gogh sunčane naočale odlično pristajale.
Dobitnika ili dobitnicu objavit ćemo 4. travnja 2018., a nagrada se podiže u optici Optana 22 u Ivancu na adresi: Trg Hrvatskih Ivanovaca 9a.

Povezani Članci

Close