Sponzorirano

NAGRADNA IGRA: Osvojite noćenje za sebe i svoju obitelj u Ruralnoj kući za odmor ‘Grebengradska medna hiža’

Igra traje do 25. rujna

Ruralna kuća za odmor- Grebengradska medna hiža smjestila se na pitomim obroncima Topličice podno drevne utvrde Grebengrad u Hrvatskom Zagorju smjestile su se stoljetne “Zagorska i Grebengradska medna hiža” Vama dragi gosti i prijatelji na usluzi kao utočište od suvremenog i užurbanog modernog života.

Dođite i barem na dan ili dva zaboravite vrevu gradskog života prepuštajući se miru i tišini zelenih brežuljaka i stoljetnih šuma katkad isprekidanih milozvučnim pjevom ptica, šumom vjetra ili zujem neke radoznale pčelice.

Zagorska i Grebengradska medna hiža autohtone su drvene zagorske kuće stare 118 i 98 godina, a obnovljene u duhu vremena u kojem živimo kako bi gosti uz doživljaj starine bili dostupni i svi sadržaji suvremenog života.

Obje kućice opremljene su kupaonicama sa tuš kabinom i sušilom za kosu, kuhinjom i potrebnim uređajima i posuđem za samostalnu pripremu hrane te TV-prijemnikom i skromnom zbirkom različitih naslova književnih djela za razbibrigu u slučaju kiše. Svaka kuća namijenjena je za dvije osobe, te još jednu ili dvije na pomoćnim krevetima.

Sastavni dio ovog obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva čini i stacionarni pčelinjak sa pedesetak košnica gdje se gosti mogu upoznati sa svim tajnama pčelarenja, kao i uživati u mnogobrojnim slatkim proizvodima medonosnih pčela od kojih ističemo med skupljen od najrazličitijeg grebengradskog cvijeća poznat pod nazivom “Grebengradski samotok”.

Nalaze se u Topličici prema starom gradu Grebengradu u blizini autoceste Zagreb-Varaždin pokraj Novog Marofa.

Lokacija je idealna kao polazište za obilazak mnogobrojnih dvoraca Hrvatskog Zagorja, toplica, izletišta, svetišta i ostalih znamenitosti.

Ukoliko želite osjetiti barem dašak prirode i ovog divnog ambijenta, igrajte se s nama.

Sve što trebate učiniti kako biste osvojili 2 noćenja za sebe i svoju obitelj (2+2 ili 2+3) od 4. do 6. listopada u ovom prekrasnom ambijentu je sljedeće:

  1. Lajkati stranicu Ruralna kuća za odmor “Grebengradska medna hiža” i stranicu portala Sjeverni.info
  2. Podijeliti ovu objavu javno na svom profilu iii
  3. Označiti nekog koga bi poveli sa sobom!

Igra traje do 25. rujna kada ćemo proglasiti sretnog dobitnika! Sretno svima!

Tags

Povezani Članci

Close