Sponzorirano

NAGRADNA IGRA: Osvojite obiteljsku ulaznicu za cjelodnevno kupanje u Aquaparku Adamovec

Igra traje do 1. siječnja!

Moderna kupališna i wellness oaza nadomak Zagreba vodi vas u svijet opuštanja i užitaka.

Velika investicija u kontinentalni turizam od čak 40 milijuna kuna dodatno oživljava ljupko mjesto Adamovec, ali Zagrebu i okolici nudi novi sadržaj najmodernijeg oblika.

Kompleks Aquaparka Adamovec prostire se na 15 000 m2 atraktivnih unutarnjih i vanjskih sadržaja namjenjenih za užitak cijele obitelji. Na raspolaganju stoje atraktivni bazeni s raznim atrakcijama za djecu i odrasle, bogati wellness i spa program te vrhunske gastronomske delicije a la carte i samoposlužnog restorana, no to nije sve Aquapark Adamovec nudi vam: 

UNUTARNJE BAZENE

U modernom objektu od 4200 m2 nalaze se rekreacijski bazen s masažama, gejzirima i raznim drugim zanimljivim efektima. Bazen plaža površine je 220 m2 i jedna je od vodećih atrakcija Aquaparka. Bazen sa slapovima i masažama nalazi se na poluetaži, a po potrebi može biti pretvoren i u privatnu oazu za Vas i Vaše društvo.


Foto: Mirko Jankovic
Foto: Mirko Jankovic

VANJSKE BAZENE

Aquapark Adamovec osim zatvorenih vodenih sadržaja, na svježem prigorskom zraku nudi i veliki rekreacijski bazen sa divljom rijekom, umjetnim otocima i jaccuzijem. Za one najmlađe tu je dječji bazen s raznim atrakcijama za cjelodnevno uživanje.

KUTAK ZA NAJMLAĐE

Pažnju najmlađih privlači dječji bazen s vodenim atrakcijama površine 20 m2. Ugodno temperirana voda, tobogan dizajniran po mjeri najmlađih te razne vodene zanimacije idealne su za nezaboravan dječji vodeni provod u Adamovcu.

Aquapark Adamovec nudi još mnoštvo toga, a cijelokupnu ponudu možete pogledati na njihovoj web stranici: http://www.aquaparkadamovec.hr/. 

Upravo je ovaj popularni Aquapark u suradnji s portalom Sjeverni.info odlučio jednu obitelj počastiti cjelodnevnim kupanjem.

Poklanjamo, obiteljsku ulaznicu (Dvije odrasle osobe i dvoje djece), a sve što trebate učiniti da biste uživali u ovom prekrasnom ambijentu i opustili se sa svojom obitelji je sljedeće: 

  1. Lajkati stranicu Aquapark Adamovec i stranicu portala Sjeverni.info
  2. Podijeliti ovaj post javno na svom zidu
  3. Označiti prijateljicu ili prijatelja koji bi volio okupati se na ovom divnom mjestu!

Igramo se do 1. siječnja kada ćemo proglasiti sretnog dobitnika obiteljske ulaznice.

Tags

Povezani Članci

Close