SponzoriranoVijesti

NAGRADNA IGRA: Osvojite poklon bon ili uskrsni paket u Mesnici Rogina!! Igra traje do četvrtka!

Nešto ukusno za vaš blagdanski stol

Slasne, domaće tradicionalne proizvode mesa i mesnih prerađevina provjerene kvalitete Mesnice Rogina, možete nabaviti tu.. na dohvat ruke, u Mesnici Rogina na desetak dobro poznatih lokacija, a od nedavno i u samom centru Ivanca, na ivanečkoj Špici.

Tradicionalni domaći proizvodi Mesnice Rogina spoj su kvalitetnih i pomno biranih sastojaka koje za Vas pripremaju s velikom pažnjom. U specijaliziranim prodavaonicama možete pronaći raznoliku ponudu mesa i mesnih proizvoda za svačiji ukus!

Sve što poželi Vaša mašta, na uskrsni stol stiže direktno iz Mesnica Rogina. Šunka, dimljeni but bez kosti s kožom, dimljeni but s kostima i kožom, dimljeni but bez kosti i kože, dimljene lopatice s kostima, dimljeni vrat bez kosti, dimljeni kare bez kosti….. i da ne nabrajamo dalje.

S povjerenjem dođite u neki od prodajnih prostora mesnice Rogina, U Varaždinu (Prešernova 16, na Varaždinskom Placu u Šenoinoj, ili Malom Placu u Ulici braće Radić), u Donjoj Dubravi (Koprivnička ulica), u centru Vidovca na Trgu svetog Vida 4, centru Novog Marofa u Varaždinskoj ulici 2, ili u centru Ivanca na Trgu Hrvatskih ivanovaca 8.

Uskrsna domaća šunka gotovo je nezaobilazna delicija za blagdanskim stolom. Ovu godinu tradicija se nastavlja uz dostavu do Vašeg doma. Naručite svoju šunku na vrijeme uz besplatnu dostavu.

Osim kupovine u mesnici, uz obavezno poštivanje najviših higijensko-sanitetskih uvjeta, vaše uskršnje delicije; domaće šunke, plećke, kobasice, svježe meso i ostale proizvode Mesnice Rogina naručite na brojeve 091/553 55 93 ili 091 92 27 494.

U nastalim uvjetima, svoje proizvode nakon poziva, prema dogovoru, i u najkraćem roku, na vašu će kućnu adresu dostaviti potpuno besplatno.

Najbolje za vaš blagdanski stol dolazi iz mesnice Rogina, sada i na vašu kućnu adresu.

Mesnice Rogina – jer domaće je domaće.

Ovih predblagdanskih dana Mesnica Rogina u suradnji s portalom Sjeverni.info dvoje od vas prigodno će nagraditi. Možete “osvojiti” poklon bon vrijednosti 200 kn za kupovinu u Mesnicama Rogina ili pak Prigodni uskrsni poklon paket Mesnica Rogina (vrijednosti također 200 kn).

Sve što trebate učiniti da biste sudjelovali u nagradnoj igri, u kojoj imate priliku osvojiti jedan od dva vrijedna poklona Mesnica Rogina je sljedeće:

1. Lajkati profile portala Sjeverni.info i radija Sjeverni FM te, stranicu Mesnica Rogina (https://www.facebook.com/mesnicerogina)

2. Podijeliti objavu javno na svom profilu

3. Navesti u komentaru Vama najbližu specijaliziranu prodavaonicu Mesnica Rogina.

Nagradna igra traje do četvrtka, 09. travnja do 17 sati.

Tags

Povezani Članci

Close