Sponzorirano

NAGRADNA IGRA Osvojite ulaznice i povedite dragu osobu na koncert Ivana Zaka

Napokon otkrivena princeza Ivana Zaka!

Ljubavni život poznatih glazbenika oduvijek je bio predmet brojnih nagađanja, zanimanja medija i javnosti. Iznimka nije ni Ivan Zak, jedan od najpoželjnijih muškaraca. Tko je ona, koja je uspjela ‘zaključati’ njegovo srce, zanimalo je sve pripadnice ljepšeg spola.

Nagrađujemo vas s dvije ulaznice za koncert Ivana Zaka u Areni Varaždin povodom Dana zaljubljenih.

Vaš zadatak je:

– LIKE na našu stranicu Sjeverni.info ako još nisi
– SHARE na svome profilu objavu, obavezno JAVNO kako bi mi mogli vidjeti
– TAG (označi) u komentar osobu koju vodiš na koncert  

Dobitnika biramo putem random.org u ponedjeljak (4. veljače)

Sam Ivan odlučio je stati na kraj nagađanjima, te uoči Valentinova i novog velikog koncertnog spektakla u Areni Varaždin 09.02., otkriti odabranicu srca svoga.

 On je od ‘milja’ zove ‘Mala princeza’, a za nju sam kaže, kako je energična, dinamična i potpuno drugačija od dosadašnjih, definitivno je ‘bolja od najboljih’ i više nije ‘Sama’. Riječ je ni više ni manje, nego o novoj pjesmi i video spotu Ivana Zaka, a upravo s ovom glazbenom pričom odlučio je zakoračiti u mjesec zaljubljenih.

Zanimljivost ove pjesme ‘leži’ u tome, kako ona postoji već punih trinaest godina, ali je glazbenik osjetio da je sada pravi trenutak da je pokloni svojoj publici, te je istu snimio sa svojim novim glazbenicima i suradnicima.

– Pjesmu ‘Mala princeza’, snimao sam s glazbenicima iz svog benda, kojima se ovoga puta priključio Marko Vojvodić i Damir Lipošek Keks na gitarama, a istu sam autorski potpisao sa Darusom Despotom, čija je bila i sama ideja pjesme. Može se primijetiti da je u moj prepoznatljiv stil i aranžman, unesena doza čvršćeg i modernijeg zvuka. Na pjesmi je radio i Igor Pauk, a sve u mojem studiju La Bamba, ali i uz odličan miks Srđana Sekulovića Skansija u njegovom glazbenom studiju. Video spot sniman je u jednom noćnom klubu u Beogradu, a sve u režiji NN Media Production.’ – rekao je Ivan Zak.

Priliku da novu pjesmu čujete uživo imate već 02.02. u Rijeci na karnevalskoj zabavi, te naravno 09.02. na velikom koncertu u varaždinskoj Areni, za koji ulaznice možete kupiti putem sustava eventim.

Ostala prodajna mjesta: na sljedećim prodajnim mjestima:
Varaždin – Caffe bar Time Out, My Way, Rock Art
Čakovec – Caffe bar Parks, Paladin
Ivanec – Kavana Ivana
Novi Marof – Caffe bar Piccolo
Ludbreg – Caffe bar Rondo
Mursko Središće – Caffe bar Parks
Prelog – City bar
Palovec – Domino bar
BP Petrol

Autor glazbe: Ivan Zak/Darus Despot Autor teksta: Ivan Zak/Darus Despot Autor aranžmana: Ivan Zak Glazbeni producent: Ivan Zak Tonski snimatelj: Igor Pauk – Studio La Bamba Mix i master: Srđan Sekulović, Skansi – NLO Studio Zagreb Režija: NN Media Production Foto: Promo

Tags

Povezani Članci

Close