Sponzorirano

NAGRADNA IGRA: Ovo je sretan dobitnik Lenovo TAB 3 710l Tableta!!

Ostalima više sreće drugi put!

MZ-Infotech jedna je od najpoznatjih i najboljih trgovina računalnom i drugom opremom u okolici. Nalazi se u samom centru Ivanca, a u njoj se može pronaći doista svašta i to po povoljnim cijenama.

Klasični mobiteli  već od 179 kn, smartphone-i od 249kn pa i laptopi 15.6″ od 2199 kn. 

Također nude širok izbor računalne periferije kao i dodatne opreme za mobitele, a vrše i servis i dijagnostiku svih vrsta mobitela, tableta, računala i laptopa. Bave se održavanjem računala brojnih tvrtki pa čak i izlaze na lokaciju tvrtke te vrše dijagnostiku kvara kod njih.

Osim toga, upravo kod njih možete kupiti poklone za svoje prvopričesnike i krizmanike uz 10% popusta na sve oblike plaćanja. Povoljnije i jednako kvalitetno teško je naći!

Nude vam i mogućnost plaćanja karticama do 12 rata. Čitavu ponudu možete pogledati u njihovoj prodavaonici u centru, Trg hrvatskih ivanovaca 9, a izdvojene i posebne ponude te dijelić usluge možete pronaći i na njihovoj Facebook stranici.

Uz to MZ- Infotech je u suradnji s portalom Sjeverni.info odlučio nekog od vas razveseliti vrijednim poklonom. Ovoga puta možete osvojiti Tablet Lenovo TAB 3 710l. 

DOBITNIK TABLETA LENOVO TAB 3 710I JE: Kristina Belošević

 

 

Tags

Povezani Članci

Close