Sponzorirano

NAGRADNA IGRA: Ovo su sretni dobitnici vrijednih nagrada Agro Foresta!

Agro Forest hrvatskim poljoprivrednicima i šumarima predstavlja tehnološki savršene, ekološki prihvatljive, sigurne i za korištenje jednostavne strojeve, strojeve brenda UNIFOREST

Agro Forest hrvatskim poljoprivrednicima i šumarima predstavlja tehnološki savršene, ekološki prihvatljive, sigurne i za korištenje jednostavne strojeve, strojeve brenda UNIFOREST.

UNIFOREST je sinonim savršene poljoprivredne i posebice šumarske mehanizacije, prepoznat je globalno u svijetu kao inovativna i kvalitetna tvrtka, koja proizvodi strojeve za šumarstvo više od 25 godina. U projektiranju i proizvodnji šumarstva strojevi koriste najnovije tehnologije i ugrađujemo kvalitetu certificiranih dijelova priznatih dobavljača.

UNIFOREST je sinonim za tehnologiju, savršeni i ekološki prihvatljivi strojevi, sigurni i jednostavni za korištenje, s jedinstvenim dizajnom. “Naši strojevi su proizvedeni od više od 90 osposobljenih i namjenskih zaposlenika. Visoki obrazovani odjel za istraživanje i razvoj. Istovremeno provodi temeljita istraživanja tržišta u razvoju novih i poboljšanja postojeći strojeva, uzima u obzir mišljenja i iskustvo svojih korisnika. Svaki dio pojedinog stroja pažljivo je planiran, svaki stroj je oblikovan. Patentirali su mnogo rješenja i dobili veliki broj nagrada i priznanja. Zadovoljstvo korisnika Uniforestu je na prvom mjestu, zato Uniforest strojevi imaju dug vijek, kompaktnu konstrukciju i jednostavno održavanje. Vrhunsku izvedbu Uniforest strojeva potvrđuju certifikati, usklađeni s europskim i međunarodnim standardima, koji dokazuju upotrebljivost, kvalitetu, maksimalnu sigurnost i ekološku prihvatljivost.” poručuju iz UNIFOREST-a.

UNIFOREST je sinonim savršene poljoprivredne i posebice šumarske mehanizacije

Veliki projekti moraju sazrijeti u vrhunskim strojevima. To omogućava Uniforest proizvodnja, koja uključuje oblikovanje, robotsko zavarivanje, bojanje prahom i montaža na jednom mjestu te suradnja s pouzdanim kooperantima koji obavljaju lasersko rezanje, okretanje i glodanje za potrebe Uniforest tijekom pojedinih faza proizvodnje, u pojedinačnim fazama proizvodnje strogo se primjenjuju kontrole svih elemenata. U AGROFORESTU su svjesni da samo tehnološki usavršena proizvodnja s najsuvremenijim strojevima osigurava pouzdanost i trajnost u izradi strojeva.

U tvrtki UNIFOREST su ponosni na razvoj i proizvodnju vlastitog stroja za ispitivanje šumarskih vitla, što omogućuje precizno određivanje sila kočenja i vuče. Prije otpreme, sve UNIFOREST uređaje provjerava konačna kontrola.

Sve što vam treba u nadolazećim šumaskim poslovima, i još više od toga, potražite u tvrtki AGROFOREST iz Zabok-a, na telefon: 099/299-55-99 ili forestagro.com.

Dođite na prezentaciju UNIFOREST opreme i mehanizacije, u subotu, 12. listopada 2019. od 10 sati u Bednji, na prilazu šumskim površinama na Sv. Josipu.

Na samoj prezentaciji moći ćete se upoznati s prednostima mehanizacije i uređaja: – Vitlo 55MR, Vitlo 85Hpro, Ležeći cjepač Magnum, Povezivač drva Python, Kardanska kružna pila sa 4 m transportnom trakom. Bit će prikazan i praktični rad sa opremom te će stručnjaci AGROFORESTA i UNIFORESTA posjetiteljima odgovoriti na sva dodatna pitanja.

Za kupovinu tijekom same prezentacije su osigurane i akcijske cijene!

Ovo nikako ne smijete propustiti jer upravo AGROFOREST u suradnji s portalom Sjeverni.info nekog od vas odlučio je nagraditi s nekoliko nagrada:

  1. Traktorski kardan La Magdalena 1005/800. Za vitla vitla 30 – 50 kN. Težina: 8,8 kg osvojio je Matija Vizjak.
  2. Poklon paket Agro Foresta:
  • 1 kom, ŠUMARSKE RUKAVICE VPG 15, vel. 11
  • 1 kom, šumarske zaštitne hlače VPT 15, veličina XL osvojio je Miroslav Plantić.

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close