SponzoriranoVijesti

NAGRADNA IGRA: Sretni dobitnici kupanja u Termama Jezerčica su…

Objavljeni dobitnici!

Još nikada niste bili na kupanju u Jezerčici, ne znate što propuštate!! Možda je ovo prilika za vas!

Vodeni park hotela Terme Jezerčica se sastoji od osam bazena s prirodnom termalnom vodom te je prilagođen svim uzrastima. Termalna voda izvorne temperature 38°C sadrži više različitih iona te se smatra ljekovitom mineralnom vodom. Optimalna temperatura i kemijski sastav omogućuju primjenu termo-ljekovite mineralne vode u rehabilitaciji ili rekreaciji. Svaki radni dan, dva puta dnevno fizioterapeuti za sve posjetitelje održavaju vježbe u rekreacijskom bazenu.

Unutarnji vodeni park s prirodnom termalnom vodom je otvoren cijele godine te nudi pet bazena za sve uzraste i 2 velika whirlpoola, sastoji se od: 

-relaksacijski bazen s toplim gejzirima

-dječji bazen s toboganima

-rekreacijski bazen s efektom umjetne kiše

-bazen za bebe s animacijama

-plivački bazen

I u unutarnjem vodenom parku možete uživati uz vježbe fizioterapeuta svaki dan po dva puta dnevno

VANJSKI VODENI PARK

Vanjski vodeni park je otvoren u ljetnim mjesecima te gosti mogu uživati u velikom bazenu bazenu s tri tobogana, hidro-masažom i masažnim topovima. Vanjski se vodeni park sastoji od:

-3 bazena

-odbojka na pijesku

-stolni tenis

-dječje igralište

-masaža na otvorenom

Odbojka na pijesku, mali nogomet, stolni tenis ili badminton su samo od nekih aktivnosti u kojima gosti mogu uživati na vanjskom vodenom parku.

Svim posjetiteljima na raspolaganju su besplatne ležaljke te široka ponuda pića i jela u Sunshine baru ili Pool baru, a odmor i relaksaciju nadopunit će pogled na šareni, cvjetni hrvatski vrt perunika i Grad labirinta koji su smješteni u neposrednoj blizini kompleksa.

Tijekom ljetnih mjeseci u ponudi je i masaža na otvorenom po posebnim cijenama.

U sklopu bazena nalazi se i Hotel Jezerčica, udaljen svega četrdesetak kilometara od Zagreba predstavlja idealnu destinaciju za bijeg u prirodu, wellness opuštanje ili aktivan odmor.

Hotel nudi udoban smještaj u 47 soba, unutarnji i vanjski vodeni park s osam bazena, SPA zonu i suvremeno opremljen wellness centar za nezaboravno opuštanje tijekom Vašeg boravka.

U sklopu hotela se nalazi kongresni centar koji može ugostiti do 200 uzvanika. Četiri dvorane za sastanke su opremljene suvremenom tehničkom opremom te imaju danje svijetlo. Za sve posjetitelje hotelski restoran nudi tradicionalnu a la carte zagorsku kuhinju te dnevne pansionske obroke s buffet stola.

Osim toga za sve goste organiziraju i transfere do Zagreba, Zračne luke Zagreb ili do bilo koje druge destinacije na zahtjev gosta

Sve ovo pa i mnogo više očekuje vas u Hotel Termama Jezerčica,a  ovo je idealna prilika da svoju ulaznicu osvojite i uživo se divite prekrasnim bazenima i uživate u zoni opuštanja. 

Naime, Hotel Terme Jezerčica u suradnji s portalom Sjeverni.info odlučio je darovati 2×2 ulaznice za cjelodnevno kupanje!

A sretni dobitnici po dvije ulaznice su:

Jelena Videc i 

Danijela Hamer

Tags

Povezani Članci

Close