Sponzorirano

NAGRADNA IGRA: Sretni dobitnik obiteljske ulaznice za cijelodnevno kupanje u Aquapark Adamovec je…

Igrali smo se do 1.1.

Moderna kupališna i wellness oaza nadomak Zagreba vodi vas u svijet opuštanja i užitaka.

Velika investicija u kontinentalni turizam od čak 40 milijuna kuna dodatno oživljava ljupko mjesto Adamovec, ali Zagrebu i okolici nudi novi sadržaj najmodernijeg oblika.

Kompleks Aquaparka Adamovec prostire se na 15 000 m2 atraktivnih unutarnjih i vanjskih sadržaja namjenjenih za užitak cijele obitelji. Na raspolaganju stoje atraktivni bazeni s raznim atrakcijama za djecu i odrasle, bogati wellness i spa program te vrhunske gastronomske delicije a la carte i samoposlužnog restorana, no to nije sve Aquapark Adamovec nudi vam: 

UNUTARNJE BAZENE

U modernom objektu od 4200 m2 nalaze se rekreacijski bazen s masažama, gejzirima i raznim drugim zanimljivim efektima. Bazen plaža površine je 220 m2 i jedna je od vodećih atrakcija Aquaparka. Bazen sa slapovima i masažama nalazi se na poluetaži, a po potrebi može biti pretvoren i u privatnu oazu za Vas i Vaše društvo.


Foto: Mirko Jankovic
Foto: Mirko Jankovic

VANJSKE BAZENE

Aquapark Adamovec osim zatvorenih vodenih sadržaja, na svježem prigorskom zraku nudi i veliki rekreacijski bazen sa divljom rijekom, umjetnim otocima i jaccuzijem. Za one najmlađe tu je dječji bazen s raznim atrakcijama za cjelodnevno uživanje.

KUTAK ZA NAJMLAĐE

Pažnju najmlađih privlači dječji bazen s vodenim atrakcijama površine 20 m2. Ugodno temperirana voda, tobogan dizajniran po mjeri najmlađih te razne vodene zanimacije idealne su za nezaboravan dječji vodeni provod u Adamovcu.

Aquapark Adamovec nudi još mnoštvo toga, a cijelokupnu ponudu možete pogledati na njihovoj web stranici: http://www.aquaparkadamovec.hr/. 

Upravo je ovaj popularni Aquapark u suradnji s portalom Sjeverni.info odlučio jednu obitelj počastiti cjelodnevnim kupanjem.

Poklanjamo, obiteljsku ulaznicu (Dvije odrasle osobe i dvoje djece), a sretni dobitnik ulaznice na našoj nagradnoj igri je: Tihana Kramer Golub 

 

Tags

Povezani Članci

Close