SponzoriranoVijesti

NAGRADNA IGRA: Sretni dobitnik vrijedne nagrade VG Servisa je…

Za sve informacije ili dogovore nazovite VG Servis na broj 098/921-90-91

Kada vaš mali poljoprivredni stroj ili alat prestane s normalnim radom, ili uoči intenzivnije uporabe pred nadolazeću sezonu poljoprivrednih radova, za popravke i servis se s povjerenjem obratite VG Servisu, čiji majstori će brzo, koristeći originalne rezervne dijelove popraviti vaše male poljoprivredne strojeve ili motocikle.

Posebno su specijalizirani za poznate brendove Stihl, Jonsered, Husqvarna i Oleo Mac, a popravljaju i sve ostale marke te uređaje kineskih proizvođača.

Uz servis kosilica, flakserica, motornih pila i ostalih malih poljoprivrednih strojeva, popravit će vam i motokultivator, motocikl, te obavljaju i uslugu brušenja svih vrsta lanaca za motorne pile.

Vaše je samo da mali poljoprivredni stroj ili motocikl dostavite na servis, a nakon popravka želite li, bit će Vam dostavljen na kućnu adresu.

Za sve informacije ili dogovore nazovite VG Servis na broj 098/921-90-91. ili posjetite servis u Falerovoj 4 u Ivancu radnim danom od 16 do 20, a subotom od 12 do 16 sati.

Garancija kvalitete je i dugogodišnje iskustvo VG Servisa s kojim u suradnji donosimo i nagradnu igru.

VG Servis vas nagrađuje servisom vašeg malog poljoprivrednog stroja (kosilica, flakserica, kopačica, trimer… ) u vrijednosti 300 kuna.

SRETNI DOBITNIK OVOG PUTA BIO JE: Kristina Ivica Kihas

Tags

Povezani Članci

Close