IzdvojenoSponzorirano

NAGRADNA IGRA: VG servis – povoljni popravak malih poljoprivrednih strojeva i motocikala

VG servis je najpoželjnije mjesto za servis malih poljoprivrednih strojeva s pretežitom orijentacijom na manje poljoprivredne strojeve, radne strojeve tipa; motokultivatori, kosilice, kopačice, freze, trimeri, generatori, motori, pumpe, a tu je i servis motocikala.

Kada vaš mali poljoprivredni stroj ili alat prestane s normalnim radom, ili uoči intenzivnije uporabe pred nadolazeću sezonu poljoprivrednih radova, za popravke i servis se s povjerenjem obratite VG Servisu, čiji majstori će brzo, koristeći originalne rezervne dijelove popraviti vaše male poljoprivredne strojeve ili motocikle.

Posebno su specijalizirani za poznate brendove Stihl, Jonsered, Husqvarna i Oleo Mac, a popravljaju i sve ostale marke te uređaje kineskih proizvođača.

Uz servis kosilica, flakserica, motornih pila i ostalih malih poljoprivrednih strojeva, popravit će vam i motokultivator, motocikl, te obavljaju i uslugu brušenja svih vrsta lanaca za motorne pile.

Vaše je samo da mali poljoprivredni stroj ili motocikl dostavite na servis, a nakon popravka želite li, bit će Vam dostavljen na kućnu adresu.

Za sve informacije ili dogovore nazovite VG Servis na broj 098/921-90-91. ili posjetite servis u Falerovoj 4 u Ivancu radnim danom od 16 do 20, a subotom od 12 do 16 sati.

Garancija kvalitete je i dugogodišnje iskustvo VG Servisa s kojim u suradnji donosimo i nagradnu igru.

VG Servis vas nagrađuje servisom vašeg malog poljoprivrednog stroja (kosilica, flakserica, kopačica, trimer… ) u vrijednosti 300 kuna.

Sve što trebate napraviti je …

  • na FB lajkati stranice (ako do sada niste) Sjeverni.info, Eivanec.com i Radio Sjeverni.fm
  • u komentaru ispod objave o nagradnoj igri, napisati vrstu i marku malog poljoprivrednog stroja koju biste dopremili na servis

Igra traje do petka, 15. svibnja 2020. do 17 sati.

Sretno svima.

Tags

Povezani Članci

Close