IzdvojenoSponzorirano

NAGRADNA IGRA Zoo Shop Maša i Sjeverni.info biraju naj peseka! Osvojite prekrasan poklon paket i razveselite svog kućnog ljubimca

Jer oni nisu samo kućni ljubimci, oni su članovi obitelji :)

Zoo Shop Maša novootvorena je trgovina u ulici Braće Radić 53 u Varaždinu koja nudi mnoštvo raznovrsne hrane i opreme za sve kućne ljubimce.

Zoo Shop Maša u ulici Braće Radić 53, Varaždin

Igračke, ležajevi, kozmetika, transporteri, kavezi, WC, pijesak za mačke i oprema za akvariste samo su djelić bogate ponude ove trgovine. Iznimno su ponosni na raznovrsnost onoga što nude, a između ostalog tamo imate prilike kupiti suhu i mokru hranu, poslastice bez kemije i konzervansa (Yoggies-suhi barf, Von Barf, First Mate, Fromm Family, Topstein).

Jedni su od rijetkih na našem području koji proizvode akvarije i terarije standardnih dimenzija koje je moguće napraviti i po narudžbi. Za sve one koji ih žele posjetiti to mogu učiniti na adresi: Braće Radić 53, Varaždin, a za sve ostale upite možete kontaktirati i putem telefona: 095 4544 171 ili na FB stranici ZOO SHOP MAŠA. Stručno osoblje veseli se vašem dolasku. Detalje oko radnog vremena provjerite na njihovoj web stranici: ZOO SHOP MAŠA VARAŽDIN.

A mi smo odlučili u zajedničkoj suradnji razveseliti VAS, naše čitatelje, ali i vaše najvjernije i najbolje prijatelje – PSE. Dijelimo prekrasan poklon paket koji izgleda ovako:

Poklon paket Zoo Shop Maša

a sve što trebate učiniti jest sljedeće:

  • Lajkajte našu FB stranicu sjeverni.info i FB stranicu Zoo Shop Maša
  • U komentaru ispod nagradne igre pošaljite zajedničku fotografiju sebe i svog psa (može i više peseka ako ih imate) i ukratko nam opišite najsmješniju dogodovštinu koju ste zajedno doživjeli ili koju je učinio vaš kućni ljubimac
  • Podijelite ovu nagradnu igru na svom Facebook profilu (objavu stavite na javno)

Naj pesek SJEVERNOG

Nagradna igra traje sve do kraja nedjelje, 30. rujna, a sretnog dobitnika ili dobitnicu objavit ćemo 1. listopada.

ČEKAJTE, TO NIJE SVE!  🙂

Igrajte se s nama jer ćete možda upravo VI i VAŠ ljubimac biti zvijezde našeg portala. Osim ovog super poklon paketa vaš ljubimac osvojit će titulu NAJ PESEKA Sjevernog.info i završiti na našoj naslovnici!

Pokažite i vi vjernost vašem najboljem prijatelju i zaigrajte s nama. Sretno svima!

Zadovoljni kupci Zoo Shop Maša no.1
Zadovoljni kupci Zoo Shop Maša no.2

 

Tags

Povezani Članci

Close