Sport

NAJAVA 24. Utrke grada Ivanca. Evo svih detalja…

Podovom dana Grada Ivanca

U organizaciji Društva za sport i rekreaciju Ivanec , povodom dana Grada Ivanca, te pod pokroviteljstvom Grada Ivanca i Zajednice sportskih udruga grada Ivanca u nedjelju, 17.lipnja s početkom u 9 sati održat će se 24.utrka Ulicama grada Ivanca .

14 dobnih dječjih kategorija

Prema propozicijama natjecanja održat će se ukupno utrke u 14 dobnih dječjih kategorija i to za djevojčice i dječake do 4 godine ( 60 m ), zatim od 4 do 6 godina (100 m ), prvi i drugi razred osnovne škole koji trče 200 metara, zatim treći i četvrti ( 300 m ), peti i šesti (400m ), sedmi i osmi na dužini staze od 530 metara.Omladinci i omladinke od 15 do 18 godina trče 850 metara , tj. jedan krug. Utrka za mlađe kategorije održava se na dionici od semafora do centra Ivanca ,tj. ulicom Vladimira Nazora ,a utrka srednjoškolski i srednjoškolaca trči se od centra Ivanca , zatim po Varaždinskoj ulici sa skretanjem iza Doma zdravlja Ivanec , zatim se prolazi kraj doma za starije i nemoćne Caritas Ivanec, izlazi se na ulicu Rudolfa Rajtera i njome do centra Ivanca , dok ostali u glavnoj utrci trče istu dionicu , ali dva kruga .

Glavna utrka održava se u dvije muške i dvije ženske kategorije i to od 19 do 35 godina i od 36 godina na više. Potrebno je istaknuti da će prvoplasirana tri natjecatelja i natjecateljske u svim kategorijama primiti medalje (zlatna, srebrna i brončana ), pehari za pobjednike u glavnoj utrci atletičara i atletičarki, dok svi natjecatelji koji pretrče stazu na cilju će primiti zahvalnicu .

Povezani Članci

Close