IzdvojenoNajave

NAJAVA Humanitarni koncert Crvene jabuke u varaždinskom HNK za PK Vidra

Prava glazbena poslastica

Nakon mnogobrojnih vrhunskih glazbenih događaja, koncerata domaćih i stranih izvođača, odlučili smo da varaždinskoj publici poklonimo još jednu u nizu, pravu glazbenu poslasticu!

U goste, uz legendarnog pjevača Dražena Žerića „Žeru“ dolazi jedan od najpoznatijih i najtraženijih pop rock sastava – CRVENA JABUKA.

Ovaj jedinstveni unplugged koncert održat će se u srijedu, 31. listopada 2018. u Gledalištu Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu, s početkom u 20 sati.

Kao i sve dosadašnje akcije Rotary kluba Varaždin 1181 i ovaj koncert ima humanitarni predznak! Ovog puta, sva prikupljena sredstva od prodaje ulaznica namijenjena su Plivačkom klubu za osobe s invaliditetom „VIDRA“ iz Varaždina.

Karte za ovaj nezaobilazni koncert po cijeni od 100,00 kuna za mjesto u parteru, 50,00 kuna za balkon, te 150 kuna za mjesto u loži, mogu se nabaviti na blagajni HNK u Varaždinu, A. Cesarca 1, te u Galeriji Klarić, Krešimira Filića 39a u Varaždinu.

Za uplatu, na raspolaganju Vam je i žiro račun, otvoren posebno za ovu akciju kod KENT banke IBAN HR3441240031533000145.

Pokažimo svi zajedno još jednom veliko srce za one kojima je pomoć najpotrebnija! Vidimo se u srijedu, 31. listopada u HNK Varaždin.

Tags

Povezani Članci

Close