NajaveZabava

NAJAVA Nakon ekspresno rasprodanog prvog koncerta, URBAN&4 u Zagrebu će održati i drugi koncert

Karte za prvi koncert 'planule' su u roku tri tjedna

Nakon što su ekspresno, u svega 20 dana, rasprodali prvi koncert Urban & 4 nastupiti će u zagrebačkoj Tvornici kulture i u subotu 8. prosinca.

Tradicionalan predbožićni dolazak Damira Urbana i njegove Četvorke u Tvornicu ove je zime izazvao vjerojatno najveći interes do sada. Nastup najavljen 7. prosinca rasprodan je za manje od tri tjedna ostavivši nekoliko tisuća zainteresiranih bez ulaznice. Stoga je dogovoren još jedan koncert, na istoj pozornici, ali večer kasnije.

Ulaznice za nastup u subotu 8. prosinca u prodaju kreću u utorak, 6. studenog po cijeni od 100 kn u pretprodaji te 120 kn ako ih eventualno ostane na dan koncerta. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr.

Urbanov koncert u Zagrebu pred Božić već je sada tradicija, a ove će ga godine i bend i publika posebno proslaviti – naime, ove godine obilježava se 20.obljetnica od izlaska albuma Žena dijete. Koncert će biti svojevrsni presjek glazbenog opusa Damira Urbana i njegovog pratećeg benda.

Tags

Povezani Članci

Close