OglasnikSponzoriranoVijesti

Najbolja ponuda poslova ovog tjedna na jednom mjestu: Zavirite i pronađite posao za sebe!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Arena Casino traži operatera/ blagajnika u automat klubu za igre na sreću (m/ž) u Novom Marofu i Ludbregu. Poslodavac nudi obuku za kandidate bez iskustva, mogućnost napretka, dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje i ostalo. Rok prijave je 31.7. Aplicirajte.

Grawe Hrvatska traži predstavnika prodaje (m/ž) u Varaždinu. Željeni kandidat dinamičan je, komunikativan, proaktivan i spreman učiti. Očekuje se upoznatost s kretanjima na tržištu financija. Potrebna je minimalno jedna godina iskustva, a prednost je raspolaganje vlastitim automobilom. Grawe nudi priliku za stalnim usavršavanjem, mogućnost napredovanja i nagrade za postignute rezultate. Aplicirajte do 3.8.

ZT – Zgradarska tehnika d.o.o. traži vozača teretnog vozila s kiperom (m/ž). Mjesto rada je Čakovec, a rok prijave 15.8. Poželjno je radno iskustvo, ali nije uvjet. Provjerite detalje posla ovdje.

Gradax d.o.o. zapošljava samostalnog knjigovođu (m/ž) u Gornjem Kuršanecu. Rok prijave je 31.7. Potrebno je radno iskustvo od pet godina za samostalno vođenje kompletnog knjiženja. Potražite kako aplicirati ovdje.

Građevinski obrt „Iskop“ zapošljava strojara (m/ž) u Klenovniku. Rok prijave je 14.8. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Mogu se javljati i kandidati/ kandidatkinje sa završenom srednjom školom bilo kojeg zvanja ukoliko imaju najmanje godinu dana radnog iskustva na traženim poslovima. Provjerite kako aplicirati.

Veterinarska stanica d.d. zapošljava sanitarnog tehničara (m/ž) za rad u Varaždinu. Rok prijave je 1.8. Postoji mogućnost zaposlenja više osoba te zaposlenja na neodređeno vrijeme. Provjerite uvjete na linku.

Branka d.o.o. traži kalkulanta (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a rok prijave 31.7. poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno. Potrebna je završena ekonomska srednja škola s minimalno jednom godinom radnog iskustva. Provjerite više ovdje.

Kraljevske slastice d.o.o. zapošljavaju tehnologa u proizvodnom procesu (m/ž) u mjestu Donji Vidovec. Rok prijave je 31.7. Postoji mogućnost zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vrijeme. Potražite kako aplicirati putem linka.

Metal – Euro zapošljava samostalnog bravara (m/ž) u Nedelišću. Rok prijave je 30.7. potrebno je radno iskustvo od pet godina. Posao obuhvaća sve bravarske poslove, obradu metala i izradu bravarskih pozicija. Detalje pronađite na linku.

Stočar d.o.o. zapošljava vozača teretnog motornog vozila u domaćem prijevozu (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a rok prijave 1.8. Potrebna je vozačka dozvola C i E kategorije. Poslodavac nudi mogućnost zapošljavanja više osoba. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Međimurske i Varaždinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close