IzdvojenoLokalnoSportVijesti

Najmodernije varaždinsko košarkaško igralište se otvara u subotu 30. svibnja

Igralište je namijenjeno za sve aktivne i rekreativne košarkaše, a s obzirom na to kako će igralište imati i rasvjetu, korištenje igrališta bit će moguće 24 sata dnevno

U subotu 30. svibnja, svečano se otvara vanjsko košarkaško igrališta u ulici Gustava Krkleca u Varaždinu (mjesto starog poligona).

U projektu Grada Varaždina, Zajednice športskih udruga Grada Varaždina i Košarkaškog saveza Varaždinske županije izgrađeno je najmodernije vanjsko košarkaško igralište u Varaždinu. Igralište je namijenjeno za sve aktivne i rekreativne košarkaše, a s obzirom na to kako će igralište imati i rasvjetu, korištenje igrališta bit će moguće 24 sata dnevno.

Igralište će svečano otvoriti gradonačelnik grada Varaždina Ivan Čehok , Predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina Alen Runac , te predstavnici Košarkaškog saveza Varaždinske županije Nino Gregorina, Darko Brezovec i Dražen Štrok.

O programu

Organizator programa je Košarkaški savez Varaždinske županije, a suorganizatori su Grad Varaždin i Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina.

Program počinje već u petak 29. svibnja kvalifikacijskim turnirom “Varaždin Streetball 3X3″, a nastavlja se u subotu ujutro s mladim nadama Varaždinske košarke uz prigodni program i nastavak turnira”Varaždin Streetball 3X3”

Točna satnica programa i prijave za “Varaždin Streetball 3X3” bit će objavljene na web stranici Košarkaškog saveza Varaždinske županije i na njihovoj Facebook stranici najkasnije do ponedjeljka 24. svibnja.

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close