LokalnoVijesti

Nakon 18 mjeseci nastavak radova na Aglomeraciji za područje Općine Vinica

Radovi vrijedni preko 40 milijuna kuna

Nakon 18 mjeseci stanke započeli su radovi na nastavku Aglomeracije vrijedni preko 40 milijuna kuna za područje Općine Vinica.

Kao što je poznato radovi na spomenutom projektu započeli su početkom mjeseca svibnja 2018. godine, ali su ubrzo, nakon nepuna dva mjeseca, iz nikada objašnjenih razloga obustavljeni.

Radove je započela firma Cestno podjetje Ptuj koja se povukla s gradilišta, a ceste su ostale nesanirane. Početkom prošlog tjedna nova firma „Tegra“ iz Čakovca koja sada radi na projektu na području Općine Vinica započela je s radovima u Zelenoj ulici u Gornjem Ladanju.

Gradilište je obišao načelnik Općine Marijan Kostanjevac koji očekuje jednako dobru suradnju sa novim izvođačem kao   što je bio slučaj sa prijašnjim.

“Iako nadzor nad svim poslovima pa tako i eventualnim problemima provodi VARKOM iz Varaždina, ja ovim putem molim sve žitelje za razumijevanje i strpljenje jer će se sigurno prilikom ovih velikih i opsežnih radova pojaviti određeni problemi,” izjavio je načelnik Marijan Kostanjevac.

??
??
??

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close