SponzoriranoVijesti

NAMJEŠTAJ PO VAŠOJ MJERI: Uskoro Outlet rasprodaju dizajnerskog namještaja u SNS Europe, ovo ne smijete propustiti!

Pronađite sve za dom, vrt, ured ili ugostiteljske objekte!

Kasno proljeće pravo je vrijeme za ulaganje u vlastite poslovne ili stambene prostore, preuređenje i renovaciju, te opremanje stana ili poslovne smještajne jedinice novim bojama, oblicima, namještajem.

Da biste s manje novaca obavili što više, nezaboravnu ponudu upućuje vam SNS Europa iz Varaždina koja sredinom svibnja u svom prodajno-izložbenom prostoru organizira Outlet rasprodaju dizajnerskog namještaja.

SNS Europa, kao vodeći proizvođač hotelskog i ugostiteljskog namještaja, s proizvodnim programom namještaja za interijere i eksterijere visoke kvalitete. Hoteli, ugostiteljski objekti, privatne terase i vrtovi proizvodima SNS Europe zablistat će novim sjajem.

Stoga, nemojte propustiti Outlet rasprodaju dizajnerskog namještaja i nabavite sve što vam je potrebno uz popuste do 50%. 

Akcijska prodaja i Outlet rasprodaja  bit će u: 
– četvrtak, 14. svibnja 2020. od 9 do 16 sati,
– petak, 15. svibnja 2020. od 9 do 19 sati, te
– subotu, 16. svibnja 2020. od 8 do 13 sati.

Pitate se gdje?

U Varaždinu, Kućanska 15.

Uz nevjerojatne popuste i do 50% moći ćete  pronaći stolice, fotelje, stolove, ali i sve za „make over” vaše terase ili vrta: ležaljke, vrtne garniture, suncobrane i postolja za suncobrane. Visokokvalitetan namještaj izrađen je od ratana, tikovine, aluminija i užeta, materijala koji će se savršeno uklopiti u vaš novi stambeni ili poslovni prostor, ugostiteljski objekt, hotelsku sobu ili vanjski prostor terase ili vrta. 

Outlet rasprodaja SNS Europa Varaždin od četvrtaka 14.05. do subote 16.05. u Kućanskoj 15 u Varaždinu.

Tags

Povezani Članci

Close