Crna kronikaVijesti

NAPALI POLICIJSKE SLUŽBENIKE: Prilikom intervencije u Sitnicama gađali ih kamenjem, vrijeđali i prijetili…

U subotu, 10. kolovoza oko 15,45 sati

Policajci PU međimurske napadnuti prilikom intervencije u Sitnicama

U subotu, 10. kolovoza oko 15,45 sati, u Mursko Središću, Ulici Sitnice, policijski službenici postupali po dojavi građana o narušavanju javnog reda i mira, reproduciranjem glazbe.

Dolaskom na mjesto dojave čula se glazba koju je putem muzičke linije glasno reproducirao 31-godišnjak. Na naredbu policijskih službenika da utiša glazbu muškarac je pogrdnim riječima vrijeđao policijske službenike koji su uporabili sredstva prisile. Potom su do njih došli 18-godišnjak i 37-godišnjakinja koji su fizički nasrnuli na policijske službenike, dok ih je 22-godišnjak vrijeđao pogrdnim riječima, a 53-godišnjak prijetio nasilnim radnja. Nad njima također su uporabljena sredstva prisile.

Za vrijeme postupanja i privođenja uhićenih osoba do službenog vozila oko policijskih službenika se okupila veća skupina građana koji su glasno negodovali te je više osoba gađalo policijske službenike kamenjem, kojom prilikom je jedan kamen pogodio policijskog službenika.

Alkotestiranjem je utvrđeno da su svi uhićeni bili pod utjecajem alkohola. Liječničkim pregledom utvrđeno je da su dvoje policijski službenik te 18 i 22-godišnjaci, lakše ozlijeđeni.

Kriminalistička istraživanja se nastavljaju, priopćili su iz PU međimurske.

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close