Sponzorirano

Ne propustite! Ecommerce Day 2019. : Konferencija godine uskoro u Zagrebu!

17. travnja 2019. održat će se konferencija pod nazivom Ecommerce Day 2019.

Po peti puta u Hrvatskoj, 17. travnja 2019. održat će se konferencija pod nazivom Ecommerce Day 2019. u zagrebačkom Kraš Auditoriumu. Ponovno će se okupiti vrhunski stručnjaci koji će svojim predavanjima upoznati posjetitelje s najnovijim trendovima, izazovima i rješenjima kada su u pitanju online kupovine i web trgovine.

Očekujte neočekivano na Ecommerce Day 2019.

Na najvećoj regionalnoj konferenciji o online kupovini možete očekivati više od 15 vrhunskih predavača koji će otkriti recepte za profitabilnu web prodaju, a stižu iz svjetskih renomiranih tvrtki kao što su: The Boston Consulting Group, Hrvatska pošta, DPD, Leanpay, Mastercard, Camper, RTB House, Intersport te domaće i ostale inozemne stručnjake koji će otkriti i pričati o:

  • najnovijim trendovima, praksama, izazovima i rješenjima
  • povećanju prometa web shopova za 300%
  • kako prodati proizvode u više od 120 država po svijetu
  • proširenju priče i ideja na druga tržišta
  • o razvoju web trgovina za više od 3 milijuna aktivnih kupaca i još puno toga

Na Ecommerce Day 2019. ćete imati prilike upoznati stručnjake iz ecommerce industrije i pitati sve što vas zanima. Ovo je samo djelić onoga što možete očekivati. Osim toga, stiže i više od 250 vrhunskih ecommerce stručnjaka, ali i drugih posjetitelja.

Steći ćete znanja o najnovijim trendovima i praksama koje koriste najbolji online trgovci i profesionalci. Nakon konferencije vratit ćete se na posao s novim idejama i pristupima koji će vas učiniti još produktivnijim.

Prijave: https://bit.ly/2FubOpd

Tags

Povezani Članci

Close