NajaveVaraždinska županijaVijesti

NE PROPUSTITE: Izbor za najljepšu mamu Varaždinske županije sljedeće subote u dvorani HNK

Ulaz je besplatan!

Svaka mame svom je djetetu najljepša. Riječ najljepša upućuje na snagu, ulogu i važnost majke, dakle na ljepotu majčinstva.  Upravo na toj ideji i spoju majčinstva i ljepote prije pet godina po prvi puta organiziran je Izbor za Najljepšu mamu Hrvatske. Poruka ove manifestacije aludira na snagu žena, njihov značaj u današnjem društvu, pa može se reći i dominaciju u pojedinim segmentima. Ideja je prije svega pokazatelj smisla za drukčijim i nečim posebnim. Svaka majka uz osnovne i vrlo zahtjevne obveze treba priuštiti sebi i odmor, vrijeme za druženje, nezaboravno iskustvo i zabavu. Druženje mama je okosnica ovog izbora ljepote koje ih zbližava i omogućava im da stvore prijateljstva i poznanstva. Kroz izbor se osim prijateljstva i druženja promiču kultura, običaji i turizam, a djeluje se i na humanitarnoj razini. Mame se natječu u dobi od 23 do 53 godine.

Ove godine po prvi puta izbor za Najljepšu mamu održava se i u Varaždinu i to ove subote uoči Dana žena, 7. ožujka 2020. s početkom u 18.00 sati u Koncertnoj dvorani HNK u Varaždinu, a ulaz je besplatan. Glavni pokrovitelj ove manifestacije je Varaždinska županija i Turistička zajednica Varaždinske županije. Također, izbor za Najljepšu mamu Varaždinske županije za Najljepšu mamu Hrvatske sponzoriraju Vinarija Šafran, Vinarija Kopjar, Wellness centar Asja, Ivančica Pahor jewellery, Frizersko-kozmetičarski salon Daliborka, Cvjećarnica Flora Rustica, Torte i kolači by M. Vincek, Mayer d.o.o. i Kuća magične trave OPG Jakopović. Najljepše mame odjenuti će kreacije varaždinske dizajnerice Ane Kraš.

Za glazbeni program pobrinuti će se Lucija Job i Gabrijela Hrženjak, dok je voditeljska palica prepuštena iskusnoj Karmen Špiranec. Na izboru u Varaždinu prisutna će biti i Maja Gnjidić Vredecchia, vlasnica licence izbora za Najljepšu mamu Hrvatske, a organizaciju izbora za Sjevernu regiju predvodi Maja Vincek, nositeljica lente finala NMH Simpatičnost 2018.

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close