Blog

Nera o zaljubljenosti: “Trava ne mora biti zelenija kod susjeda, ona može biti zelena i kod tebe”

Podari si život o kojem sanjaš i zamijeni ljutnju

Zaljubljivati se možemo u ljude, možemo biti razdragani i voljeti životinje, cvijeće. Zaljubiti se možemo u film, sport, super knjigu. Ma zaljubiti se možemo u svašta. I sve naravno može ljepše i bolje izgledati onog trenutka kada se zaljubimo u sreću i mir. Jer to se kasnije pretvori u dugoročnu ljubav, kojoj ne dopuštamo da nam klizne iz ruke.

Na svijet oko sebe možemo reagirati kako god želimo. Reakcije koje izabiremo nitko nam ne brani. Možemo se ljutiti jer smo obojili bijeli veš u rozo, a možemo se nasmijati i kreirati novi styling odjeće. Možemo se ljutiti jer nam auto neće upaliti i postati bijesni i razdražljivi, a možemo i uzeti gradski prijevoz i možda čak upoznati nekog zanimljivog.

Ja se barem uvijek skompam s nekim u vlaku ili busu. Možemo biti živčani jer susjed ima veću telku ili možemo biti sretni jer je on ima. Naravno možemo se derati jer čekamo dugo u redu kod zubara, a možemo ponijeti i zanimljivu knjigu i čitati je.

Zapravo kada se zaljubimo u mir i osjećaj sreće, stvari nekako polako počinju izgledati jednostavnije i bolje

Uviđamo nove reakcije koje možemo koristiti, a do sada nismo, jer smo bili obuzeti ljutnjom ili bijesom. Kada se zaljubimo u mir i njegovanje vlastite sreće, mnoga vrata koja nam se prije nisu otvarala, počinju se otvarati. S višom energijom u životu, vodimo se i k ljepšim stvarima. Kao da je neki dio života koji nismo ni sanjali da postoji, stalno upleten u našu stvarnost.

Kada se zaljubimo u mir, nosimo ga stalno, jer znamo kako je divan to zapravo osjećaj. Biramo bolje ljude za druženje, odlazimo na ljepša mjesta koja nas ispunjavaju novom dozom mira i kreativnosti. Pobuđujemo svoj duh i pomičemo granice, za koje nismo ni sanjali da se mogu pomaknuti.

Zaljubljivanje u mir i sreću i nije tako teško

Ako smo stvarno daleko od toga jer smo se prebukirali bijesom, ljutnjom, stresom i sličnim negativnim emocijama, za početak je super sjetiti se vremena koje nas je ispunilo mirom, srećom i blagostanjem.

Kada se sjetimo toga, samo treba lagano svaki dan njegovati taj osjećaj i polako ga prenositi na druge stvari koje radimo. Ako smatramo da smo imali samo nekoliko lijepih trenutaka ispunjenih istinskim mirom i srećom, kada ih se sjetimo, treba ih što dulje zadržati u sebi.

Vježbajte dobre trenutke

Tada će se polako otvarati vrata koja će nam zbog te misli i vibracije donijeti nove trenutke u sadašnjosti, koje ćemo opet moći prenijeti u svoj život. Malo po malo vježbanjem tih trenutaka koji mogu, ako radimo na njima postajati sve stvarniji doći ćemo do granice, gdje ćemo shvatiti da smo se zaljubili u mir i osjećaj blagostanja i ljubavi, koje želimo uvijek.

A kada se zaljubimo u mir i sve što on nosi, naše tijelo i um, će slijediti novo usvojene obrasce, koji će nas ispunjavati ljepotom života. Trava ne mora biti zelenija kod susjeda, ona može biti zelena i kod tebe.

Ma kad se zaljubiš u mir i sreću može biti i pink sa šljokicama… ?… Podari si život o kojem sanjaš i zamijeni ljutnju nekom drugom reakcijom, barem na neko vrijeme, jer što je najgore što se može dogoditi ako to učiniš? No najbolje što se može dogoditi, jest da spoznaš smiren i kvalitetan život o kojem sanjaš. ?

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u blogu su autorovi i ne predstavljaju stavove portala sjeverni.info.

Tags

Povezani Članci

Close