Zabava

Netko vas je obrisao s Facebook-a da vi to niste znali!? Eto način kako možete provjeriti tko vas ne želi za prijatelja!

Najbolji je način obična pretraga!

Najbolji način za provjeru je li vaše prijateljstvo još aktivno je obična pretraga, piše Dnevnik.hr.

Dovoljno je otvoriti sopstveni profil na Facebooku, odabrati kategoriju prijatelji i u pretrazi upisati ima prijatelja. Ako je prijateljstvo još uvijek “živo”, pojavit će se na spisku. Ako pak tu osobu nemate na spisku prijatelja, možda je promijenila ime (odnosno prezime) ili vas je obrisala.

Druga mogućnost je da pretražite ime “prijatelja” na Facebooku. U rezultatima pretraživanja vidjećete sve osobe koje se zovu poput te osobe, ali i u kakvom ste odnosu. Ako uz ime vašeg “prijatelja” stoji “dodaj prijatelja” očito je da više niste u prijateljskoj vezi. Ako među rezultatima ne možete naći svog “prijatelja” možda je deaktivirao ili izbrisao svoj profil.

Neki korisnici Facebooka posebno cijene svoju privatnost pa zabranjuju Facebooku da njihov profil bude vidljiv bilo kome osim njihovim prijateljima. Kako biste bili sigurni da se vaš “prijatelj” možda nije samo “sakrio”, možete provjeriti putem tuđeg naloga. Konkretno, posjetite profil zajedničkog prijatelja i pokušajte svog “prijatelja” pronaći među vašim zajedničkim prijateljima, odnosno među prijateljima na tom profilu. Ako ga tamo ugledate i uz njegovo (ili njeno) ime stoji “dodaj prijatelja” očito je vaša prijateljska veza gotova.

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close