SponzoriranoVijesti

Nezaposleni ste ili tražite novi posao? Donosimo najbolju ponudu ovog tjedna!

Birajte pametno. Odaberite posao.hr kao vašu najbolju vezu za novi posao!

Nezaposleni ste ili tražite novi posao? U minutama koje slijede možda pronađete nešto baš za sebe.

U suradnji s portalom posao.hr i ovog tjedna donosimo vam aktualne vijesti s tržišta rada.

Birajte pametno. Odaberite posao.hr kao vašu najbolju vezu za novi posao!

Workforce za potrebe klijenta zapošljava na poziciji referent prodaje strojeva i alata (m/ž). Mjesto rada je sjeverozapadna Hrvatska, a rok prijave 27.8. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema tehničkog ili ekonomskog usmjerenja, iskustvo rada na području prodaje / programiranja / servisiranja CNC strojeva za obradu metala, napredno znanje rada na računalu, odlično znanje stručnog njemačkog ili engleskog u govoru i pismu. Aplicirajte na posao.hr-u.

Solektra d.o.o. zapošljava elektroinstalatera (m/ž) i montažera sunčanih elektrana (m/ž). Posao se odvija u Međimurskoj i Varaždinskoj županiji, a rok prijave je 4.8. Potrebni su trogodišnje ili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje, znanje engleskog ili njemačkog jezika te osnovno poznavanje rada na računalu. Prijavite se na posao.hr-u.

Projekt Biro Marciuš zapošljava trgovačkog putnika (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a rok prijave 15.8. Posao obuhvaća usluge inženjeringa, projektiranja, nadzora i održavanja, obilasci naftnih postrojenja, rafinerija i strojarskih objekata. Potrebni su aktivno znanje engleskog i njemačkog jezika, minimalno završen preddiplomski studij tehničkog smjera, poznavanje rada na računalu. Provjerite kako aplicirati na posao.hr-u.

MGK Klesarstvo d.o.o. zapošljava radnika u proizvodnji u klesarstvu (m/ž). Mjesto rada je Bartolovec, a rok prijave 29.8. Potrebna je završena osnovna ili srednja škola te radno iskustvo godinu dana. Provjerite više na posao.hr-u.

M – Fin usluge traže glavnog knjigovođu – kontera (m/ž). Mjesto rada je Ivanec, a rok prijave 9.8. Potrebna je srednja stručna sprema i iskustvo rada tri godine. Posao se sastoji od vođenja financijskog knjigovodstva s kontiranjem, obračuna PDV-a i poreza na dobit, obračuna plaća i ostalo. Provjerite detalje na posao.hr-u.

Variosystems d.o.o. traži zaposlenika u odjelu tehničke nabave (m/ž). Mjesto rada je Ludbreg, a rok prijave je 15.8. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine te minimalno završena srednja stručna sprema. Provjerite više na posao.hr-u.

Bra-tap galanterija j.d.o.o. traži bravara (m/ž) i pomoćnog bravara (m/ž) u Stubičkim Toplicama. Rok prijave je 15.8. Potrebna je minimalno završena osnovna škola i radno iskustvo od pola godine. Provjerite kako aplicirati na posao.hr-u.

Antolković Oro d.o.o. zapošljava soboslikara – gipsera (m/ž) u Oroslavju. Rok prijave je 16.8. Posao se sastoji od radova na adaptacijama i unutarnjem uređenju kuća. Provjerite kako ostvariti prijavu na posao.hr-u.
Termo – plin zapošljava pomoćnog radnika na poslovima izrade instalacija (m/ž) u Pregradi. Rok prijave je 14.8. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Detalje pronađite na posao.hr-u.

Gromatic KR d.o.o. traži geodetske tehničare (m/ž). Potrebno je više osoba na poziciji za rad u Zlatar-Bistrici. Traži se radno iskustvo od godinu dana, srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se najkasnije do 24.8. Detalje pronađite na posao.hr-u.

Sretno kandidatima!

Bio je to pregled izdvojenih tjednih poslova s portala posao.hr. Ostale poslove za županiju provjerite na posao.hr-u.

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close