Vijesti

Nezavisna udruga mladih u projektu “Ostvari svoj potencijal”: Career bus napravio rutu po tvrtkama u Varaždinskoj županiji

Priključite im se!

U četvrtak je Career bus Nezavisne udruge mladih od ranih jutarnjih sati pa sve do poslijepodnevnih vozio u nekoliko uspješnih tvrtki Varaždinske županije.

20-ak mladih ljudi (srednjoškolci, studenti, zaposleni, nezaposleni) različitih zanimanja, na Career bus su se ukrcali sa zajedničkim ciljem – upoznati nekoliko uspješnih tvrtki smještenih u Varaždinskoj županiji, a u nekima od njih prepoznati i priliku za zaposlenjem, odrađivanjem prakse i sl. Posjetili su tvrtke TKIC, Marker, Mobilisis, Vindiju i NTH od kojih se svaka prezentirala na sebi svojstven način te imala nešto drugačije za ponuditi.

Nove prilike slijede brže nego što mislite pa svakako pratite Nezavisnu udrugu mladih i dalje, a najnovije informacije možeš saznati i na njihovom Instagramu – https://www.instagram.com/num_lepoglava/.

Career bus vozio je u sklopu projekta „Ostvari svoj potencijal“ kojeg provodi Nezavisna udruga mladih, a sufinanciran je sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close