Crna kronika

NISU MIROVALI NITI NA BOŽIĆ Lopovi pljačkali obiteljske kuće i benzinsku postaju u Ludbregu

U Varaždinu i Gredi provaljeno je u obiteljske kuće, dok je u Ludbregu opljačkana benzinska postaja

Iz PU varaždinske danas je stigla vijest o kriminalitetu koji se dogodio proteklih dana. Dok je većina nas uživala u Božiću u krugu svojih najmilijih, lopovi su imali ‘pune ruke posla’. Naime, u Varaždinu i Gredi provaljeno je u obiteljske kuće, dok je u Ludbregu opljačkana benzinska postaja.

U utorak, 25. prosinca u Koprivničkoj ulici u Ludbregu, nepoznati je počinitelj provalio u benzinsku postaju kojoj je sjedište na istoj adresi. Iz prostorija benzinske postaje otuđio je tridesetak tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U utorak, 25. prosinca u Gredi, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 43-godišnjaka. U kući je porazbacao stvari, a otuđene stvari i visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U utorak, 25. prosinca u ulici Ruđera Boškovića u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 42-godišnjaka. Iz kuće je otuđio nakit i novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na dvadesetak tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Tags

Povezani Članci

Close