SportVijesti

NOGOMET Ivančica utvrdila plan priprema – počinju 10. veljače, igra se pet prijateljskih utakmica s jakim momčadima

Ivančica je uvjerljivo prva nakon jesenskog dijela prvenstva 1. Županijske nogometne lige Varaždin, s 33 boda, pet više od drugog Zelengaja i sedam od trećeplasirane Vinice

Ivanec – Iako traje zimska pauza, a Gradski stadion u Ivancu prekriven je laganim slojem snijega, u rukovodećim se strukturama ivanečkog županijskog prvoligaša Ivančici ozbiljno priprema za drugi dio sezone u kojem je cilj obraniti prvo mjesto i ostvariti plasman u Međužupanijsku ligu Varaždin – Čakovec.

Tako je trener seniorske momčadi Damir Friščić početak priprema najavio za 10. veljače, kada će u 9:30 sati u dvorani Srednje škole u Ivancu biti prozivka igrača.

Popis igrača sa svim mogućim pojačanjima bit će objavljen prije početka priprema koje će u potpunosti biti održane u Ivancu i okolici.

U sklopu priprema bit će odigrano 5 pripremnih utakmica s izuzetno atraktivnim i snažnim protivnicima.

Tako je za subotu, 16. veljače u planu utakmica s Rudarom Mursko Središće u Kašini, dan kasnije u slovenskoj Lendavi s čakovečkom Slogom, da bi 24. veljače Ivančani ponovni išli put Kašine i tamo odigrali susret s istoimenom domaćinom.

Za 2. ožujak u Ivancu je planirana utakmica s višestrukim prvakom Međužupanijske lige Varaždin Čakovec, Poletom Sveti Martin na Muri, a tjedan dana kasnije, 9. ožujka, u Ivanec stiže slovenska momčad Videm.

Podsjećamo, Ivančica je uvjerljivo prva nakon jesenskog dijela prvenstva 1. Županijske nogometne lige Varaždin, s 33 boda, pet više od drugog Zelengaja i sedam od trećeplasirane Vinice.

Podsjećamo kako je Ivančica domaćin malonogometnom turniru igrača dobi do 9 i do 10 godina,  koji će se igrati 26. i 27. siječnja u dvorani Srednje škole Ivanec.

 

Povezani Članci

Close