SportVijesti

NOGOMET Pregled rezultata županijskih liga – kolo bez većih iznenađenja

Šest klubova dosegnuli su maksimalni učinak

U derbi utakmici 4. kola 1. Županijske nogometne lige Varaždin, Mladost je u Margečanu pobijedila Polet Tuhovec s 3:1, a u ostale dvije subotnje utakmice Plitvica Gojanec je u Selniku pobijedila imenjakinju rezultatom 4:0, dok je u Svetom Iliji Obreš pobijedila Mladost Varaždin također s 4:0.

Rezultati nedjeljnih utakmica: Čevo – Sloboda Škola Nogometa 0:2, Sloboda Tužno – Beretinec 4:0, Drava Sveti Đurđ – Novi Marof 1:0, Polet Cestica – Budućnost 1:3.

U vodstvu su Plitvica Gojanec i Mladost Margečan sa po 10 osvojenih bodova, a treća je Sloboda Škola Nogometa s 9

U utakmicama 4. kola 2. Županijske nogometne lige Rudar 47 je poražen od Razvitka s 1:2, a Lepoglava je pobijedila Dinamo Babinec s minimalnih 1:0.

Ostali rezultati: Mladost Šemovec – Orač 0:1, Mladost Sigetec – Radnički 2:0, Podravac Kitro (SE) – Zadrugar 2:0, Trnje – Novakovec 4:1, Nova Ves – Dinamo 01  4:1.

Orač, Podravac Kitro i Razvitak osvojili su maksimalnih 12 bodova...

U utakmicama 4. kola 3. Županijske nogometne lige Skupine Varaždin, Omladinac je pobijedio Vindiju s 10:0, Klenovnik je bio bolji od Bratstva s 2:0, Udarnik 32 je pobijedio Podravac Svibovec s 4:0, Sračinec je bio bolji od Vratna s 3:2, a u ovom je kolu slobodna Mladost (VT).

Vodi Udarnik 32 s maksimalnih 12 bodova, Omladinac i Klenovnik imaju po 9 bodova, s time da su Udarnik 32 i Omladinac odigrali utakmicu više ...

U 3. Županijskoj nogometnoj ligi Skupina Ludbreg igrano je 3. kolo, a rezultati su: Polet – Poljanec 4:2, Poljoprivrednik – Lunjkovec 6:3, Gora – Struga-Rovokop 0:1, Mladost (SP) – Sloga 2:1, Karlovec – Bukovčan 1:5

Poljoprivrednik i Bukovčan imaju maksimalnih 9 osvojenih bodova

PREGLED REZULTATA – ŽNS VARAŽDIN

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close