SportVijesti

NOGOMET Trinaestogodišnjaci Ivančice četvrti na međunarodnom turniru u slovenskom Ljutomeru

U skupini je Ivančica protiv međimurske momčadi odigrala neodlučeno, a pobijedila je Ljutomer, Odranc i Gorišnicu Korant, te se plasirala u polufinale

Ljutomer – Igrači dobnog uzrasta U13, Nogometnog kluba Ivančica, osvojiili su 4. mjesto na međunarodnom nogometnom turniru koji se održao u Športskoj dvorani osnovne škole Ivana Cankara u Ljutomeru.

Ivančani su nastupali u skupini B s ekipom Medžimurski lepi dečki, sastavljenom od igrača Međimurja iz Čakovca, te sa slovenskim sastavima Odranci, Gorišnica Korant i domaćinom Ljutomerom.

U skupini je Ivančica protiv međimurske momčadi odigrala neodlučeno, a pobijedila je Ljutomer,  Odranc i Gorišnicu Korant, te se plasirala u polufinale, u kojem je poražena od KMN Meteorplast sa 0:3.

U susretu za treće mjesto Ivančani su, nakon regularnih 0:0, slabijim izvođenjem kaznenih udaraca rezultatom 4:5 poraženi od NK Korant Gorišnica.

Medžimurski lepi dečki su osvojili turnir finalnom pobjedom rezultatom 3:2 (1:1), nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca od KMN Meteorplast.

Titulu najboljeg strijelca sa po 4 postignuta gola podijelili su Nikola Ravlić iz Ivančice i David Mulec iz KMN Meteorplast.

Za Ivančicu su na turniru nastupili Erik Miletić, David Varga, Nikola Friščić, Nikola Ravlić, Matija Jug, Roko Lončar, Erik Bencek, Saša Šmintić i Siniša Hrgar.

Turnir je organizirala Nogometna šola Nogometnog kluba Ljutomer, igran je pod nazivom »Moja igra je nogomet« u četiri dobna uzrasta, U9, U11, U13 i U15, a nastupilo je 350 mladih igrača iz 46 slovenskih i hrvatskih klubova.

Povezani Članci

Close