InfoSport

Nogometašice Lepoglave u nedjelju dočekuju Agram bitno oslabljene

Nakon ovog kola četiri ekipe prvog dijela tablice razigravaju 'dvokružnim' bod sistemom za prvaka, dok preostale četiri ekipe razigravaju za ostanak u ligi

Nogometašice Lepoglave u nedjelju u Novom Golubovcu s početkom u 18 sati i 30 minuta igraju sa ŽNK Agram iz Zagreba prvenstvenu utakmicu 14. kola Prve hrvatske nogometne lige za žene.

Domaća trenerica Stella Gotal na raspolaganju nema kompletan sastav, dvije ključne igračice Valentina Kupčić i Loena Požgaj su ozlijeđene još od utakmice s Katarinom Zrinski iz Čakovca, što umenjue mogućnost osvajanaj bod(ova) protiv zagrebačke ekipe.

Ostali parovi 14. kola su Split – Osijek, Dinamo – Neretva i Viktorija – Katarina Zrinski.

Sve utakmice igraju se u nedjelju, osim one u Slavonskom Brodu između Viktorije i Katarine Zrinski, koja se igra u subotu.

Vodeći je Osijek s 39 osvojenih bodova, Split je drugi s 36, Dinamo Zagreb je treći s 27, Neretva je četvrta sa 16, dok se Agram nalazi na petom mjestu sa 15 bodova, Viktorija je šesta s 9, Katarina Zrinski je sedma s 8, dok je Lepoglava osma sa 4 boda.

Nakon utakmica 14. kola četiri ekipe prvog dijela tablice razigravaju ‘dvokružnim’ bod sistemom za prvaka, dok preostale četiri ekipe razigravaju za ostanak u ligi.

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close