LokalnoSportVijesti

NOGOMETNI KLUB KLENOVNIK Napravljen iskorak, no može se i bolje – navijači za najboljeg igrača sezone izabrali Nikolu Božinića

Osvojeno je 38 bodova uz 12 pobjeda, 2 neriješene utakmice i 10 poraza, što je osim plasmana, u odnosu na prošlu sezonu (8 pobjeda, 3 neriješene utakmice i 13 poraza) bolje za 11 bodova

Klenovnik – Na kraju netom okončane sezone u Nogometnom klubu Klenovnik napravili su njezinu kratku analizu.

Zaključak je da mogu biti zadovoljni postignutim rezultatima, posebice u usporedbi s onima iz prošle sezone 2017/18, no sigurno je da u ovoj ekipi ima potencijala za puno više.

Podsjećamo, Klenovnik je u 3. županijskoj ligi Varaždin osvojio 4. mjesto, dok je u lanjskoj, povratničkoj, bio 7.

Osvojeno je 38 bodova uz 12 pobjeda, 2 neriješene utakmice i 10 poraza, što je osim plasmana, u odnosu na prošlu sezonu (8 pobjeda, 3 neriješene utakmice i 13 poraza) bolje za 11 bodova.

U klubu procjenjuju da je vidljiv napredak, poglavito kod mladih igrača, koji su skupili potrebno iskustvo te polako postaju nositelji igre, pa se s nadaju još boljoj i uspješnijoj nadolazećoj sezoni.

„Hvala svim igračima koji su iznijeli ovu sezonu, od onih koji su odigrali minute pa do onih koji su odigrali gotovo sve utakmice, hvala trenerima Friščiću i Cukoviću koji su uspješno i predano vodili ekipu, hvala svima koji su logistički odrađivali sve one sitne poslove da bi klub mogao normalno funkcionirati i na kraju najviše hvala navijačicama i navijačima koji su bili uz nas i kad nam je išlo, ali i kad nam nije išlo“, ističu u vodstvu kluba.

Uskoro će započeti pripreme za novu sezonu za koju će se moći kupiti sezonske ulaznice za sve domaće utakmice po vrlo popularnoj cijeni.

Istaknimo također kako je na službenoj Facebook stranici kluba, glasovima navijača za najboljeg igrača sezone izabran Nikola Božinić, kojemu je tim povodom predsjednik kluba Ivica Friščić za nagradu uručio prigodnu statuu.

Foto: NK Klenovnik

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close