IzdvojenoVijesti

NOVI ČOVJEK NA ČELU HNS-a!? Ovo je njihova slamka spasa, čini se kako će se prognoze obistiniti, a Vrdoljaka će zamijeniti svima poznata osoba!

Iz visokopozicioniranih izvora HNS-a saznajemo...

Iz visokopozicioniranih izvora HNS-a saznajemo kako će Hrvatsku narodnu stranku (HNS) uskoro preuzeti novi čovjek. Dosad se spekuliralo no čini se kako ipak postoji slamka spasa za HNS i to je aktualni međimurski župan Matija Posavec.

Kako je nedavno svoj odlazak i povlačenje iz svijeta politike najavio sadašnji predsjednik Ivan Vrdoljak,  nagađalo se da će vodstvo preuzeti nositelj kandidacijske liste na europarlamentarnim izborima Matija Posavec iako je prema nekim informacijama došlo do toga kako će on ipak napustiti stranku i krenuti nekim drugim putem čini se da nije tako, već da će upravo on biti nova nada HNS-a.

U nedavnom komentaru za Međimurske novine, Posavec je rekao: “Nakon izbornih rezultata dojmovi su mi podijeljeni. Zadovoljan sam rezultatima u Međimurju. Djelomično sam zadovoljan rezultatima u Varaždinskoj županiji, ali nisam zadovoljan rezultatima u ostatku Hrvatske. Tu su rezultati daleko ispod mojih očekivanja i očekivanja stranke. U stranci ćemo razgovarati o mom daljnjem osobnom smjeru, kao i o tome zašto su rezultati podbacili i je li mi stranka bila uteg na izborima. Sve je otvoreno, a ni izlazak iz stranke nije isključen”.

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close