VijestiZabava

NOVO I TAJANSTVENO: Jeste li spremni za tajnu večeru u Varaždinu, ovako se možete prijaviti!

Gastronomsko - avanturistički doživljaj na tajnoj lokaciji u Varaždinu

Gastronomsko – avanturistički doživljaj na tajnoj lokaciji u Varaždinu. Tajna večera bit će održana u Varaždinu, a svaka večera je pomno spremljena od jednog poznatog profesionalnog kuhara.

Temu večere odabire organizator prema logističkim mogućnostima. Cilj večere je nešto postići, stoga svaka večera ima svoju temu.

Ograničen je broj osoba koje mogu sudjelovati! Zvuči tajanstveno jer večera nije otvorenog tipa, već za nju treba biti odabran što ju čini samu po sebi posebnom. Prijaviti se možete putem prijavnice na web stranici tajne večere.

Tajna večere leži u tome da je sama lokacija nepoznata gostima do netom prije samog događaja. Lokacije su pomno odabrane te su to obično mjesta kojima javnost nema pristup.

Sukladno temi, kako bi postigli još bolji ugođaj same večere, dresscode je unaprijed definiran te je povezan sa samom temom večeri.Svaka večera je posebna i jedinstvena. Teme se ne ponavljaju što dovodi do toga da je svaka večera unikatna na svoj način.

Cilj ovog projekta je spajanje ljudi raznih dobnih skupina i interesa djelovanja, aktivnih u javno društvenom prostoru Varaždina. “Želimo kreativnim načinom potaknuti ljude na komunikaciju i buduću suradnju – ujedno i na ovom projektu.” napisali su na svojoj web stranici.

 

Tags

Povezani Članci

Close