HrvatskaZabava

OD 10. DO 29. SIJEČNJA Vi birate dobitnika Iskonove nagrade publike na drugom Rock&OFF-u!

U jedinoj kategoriji, u kojoj umjesto novinara pobjednika odabire publika, nominirano je 13 izvođača

Na stranici https://www.iskon.hr/Rock-Off počelo je glasovanje za Iskonovu nagradu publike na drugoj po redu dodjeli nagrada Rock&OFF za najbolja glazbena ostvarenja domaćih izvođača u 2019. godini.

U jedinoj kategoriji, u kojoj umjesto novinara pobjednika odabire publika, nominirano je 13 izvođača koji su ostavili svoj glazbeni pečat u minuloj godini u rock i vezanim žanrovima.

Riječ je o imenima koja su na Rock&OFF-u također nominirana u kategorijama Album godine, Pjesma godine, Koncertni izvođač godine i Veliki prasak godine, što je ustvari nagrada za najboljeg debitantskog izvođača.

Kome mogu dati glas?

U Iskonovoj nagradi publike nominirani su Aklea Neon, Chui, Goran Bare & Majke, J.R. August, Jonathan, Overflow, Porto Morto, Sacher, Sun U, The Siids, The Strange, Urban&4 te Valentino Bošković.

Svaki zaljubljenik u dobru glazbu može dati svoj glas maksimalno jednom dnevno od 10.1.2020. godine pa do 29.1.2020. godine, što je dan pred samu dodjelu nagrada, koja će se i ove godine održati u zagrebačkoj Tvornici kulture uz live prijenos na webu i društvenim mrežama.

„Kao što je prošlogodišnji dobitnik Vojko V. izjavio prilikom preuzimanja Iskonove nagrade publike, riječ je o kategoriji koja je najvažnija samim izvođačima. Divno je kad rad i kvalitetu prepozna struka, no uspjeh i slavlje su slađi ako stižu uz veliku podršku publike. Zato pozivam sve da glasovanjem podrže izvođača koji ih je osvojio prošle godine. Uz malo sreće, mogu osvojiti i glazbene nagrade koje smo pripremili“, objasnio je Iskonov Krešo Madunović u pozivu publici na glasovanje.

Tags

Povezani Članci

Close