IzdvojenoNajaveVijestiZabava

Od 25. do 27. kolovoza Zagorje blues etno festival u Zaboku i Klanjcu

U utorak 25. kolovoza, kombinacijom edukacije i zabave otvorit će se festival i to u Zaboku na terasi krčme Polanović

Ovogodišnji Zagorje blues etno festival održat će se od 25. do 27. kolovoza. Programi će se realizirati na otvorenom u Zaboku i Klanjcu, a ulaz je besplatan!

Jedini koncert koji će biti u zatvorenom prostoru u Svetom Križu Začretju, biti će dostupan isključivo kao live prijenos na društvenim mrežama.

U utorak 25. kolovoza, kombinacijom edukacije i zabave otvorit će se festival i to u Zaboku na terasi krčme Polanović. Za one koji žele naučiti svirati usnu harmoniku, tvrtka Euro-unit iz Čakovca osigurala je besplatne Hohner instrumente, a koncerti počinju nakon seminara o bluesu i tečaju sviranja usne harmonike.

Nastupit će ovogodišnji polufinalisti američkog IBC-a Bluzy Threesome iz Siska, zagrebački Be Sharp Band uz gostovanje usnog harmonikaša Kreše Oremuša i domaćin, Tomislav Goluban Band.

Country-rock

Drugi dan će na festivalu u Klanjcu u Parku Galerije Antuna Augustinčića svirati dva dueta u akustičnom izdanju. Zagrebačko-samoborska country-rock kombinacija Tomislav Vedrina i Robert Bašić te ovogodišnji predstavnici na američkom IBC-u u duo kategoriji, novigradski Hele i Hutch.

Treći dan je predviđen za mađarski duet Huckleberry Guys koji će u Muzeju Žitnica u Svetom Križu Začretju održati koncert kojeg možete pratiti na facebook stranici festivala, nažalost bez publike.

-Poštivajući aktualne epidemiološke mjere limitirali smo broj posjetitelja pa požurite rezervirati svoje mjesto. Zabok: 0992250244, Klanjec: 049551002 – poručuju organizatori.

ZBEF#7 letak.indd

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close