SportVijesti

ODBOJKA NA PIJESKU Ženski odbojkaški klub Lepoglava s dvije ekipe na državnoj završnici Sportskih igara mladih u Splitu

Obje lepoglavske ekipe poražene su u osmini finala, s time da je prva doživjela 'tijesan' poraz, razlike samo dva poena

Split – Ženski odbojkaški klub Lepoglava s dvije je svoje ekipe sudjelovao na državnoj završnici Sportskih igra mladih u Splitu.

Na terenu hotela Le Méridien Lav u Splitu ekipe iz cijele Hrvatske borile su se za titule državnih prvaka u dobnoj kategoriji 2003. godište i mlađi, u ženskoj i muškoj konkurenciji.

Obje lepoglavske ekipe poražene su u osmini finala, s time da je prva doživjela ‘tijesan’ poraz, razlike samo dva poena.

Za ŽOK Lepoglava 1 nastupale su Sara Makar i Mia Ribić, a za ŽOK Lepoglava 2 Sara Ribić i Lana Makar.

Foto: ŽOK Lepoglava

Unatoč ranom ispadanju moramo izraziti veliko zadovoljstvo jer je ovo prvo natjecanje državne razine za naš mladi klub. Obje ekipe pokazale borbenu igru i da svojom kvalitetom mogu ravnopravno parirati svim ekipama iz Hrvatske, a valja istaknuti da su naše cure bile mlađe od većine konkurencije i da iduće godine mogu nastupati u istoj kategoriji, te samim time očekujemo i borbu za odličja“, rekli su nam u lepoglavskom klubu.

U konkurenciji djevojaka prvak je Odbojkaški klub Plavi Peklenica u sastavu Klara Škvorc i Iva Hranilović, drugo mjesto osvojio je KOP Retfala (Inga Rukovanjski i Petra Mrak), a treće su podijelile Dobre Purice, Slavonski Brod (Sara Miler i Ružica Dugandžić) i Karikature  (Lana Dimitarević i Lorena Matanović)

Među dječacima prvak je Cvanjo, Sisak (Gabrijel Cvanciger i Ivan Šarar), drugi mjesto osvojila je ekipa Leptirići, Zagreb (Josip Zadro i Mario Jurković), a treće su podijelili Moša, Osijek (Davor Šmital i Hihael Krpan) i JIB, Daruvar (Jav Štefanec i Filip Bubnjić).

Foto: igremladih.hr

Povezani Članci

Close