SportVijesti

ODBOJKA Ženski odbojkaški klub Ivanec u sezonu krenuo s tri pobjede, Lepoglava s dva poraza

Lepoglava prvi puta nastupa s dvije ekipe

Ženska odbojkaška ekipa Ivanca pobjedom nad Lepoglavom od 3:0 u setovima startala je u novu prvenstvenoj sezoni Druge hrvatske odbojkaške lige Sjever.

Utakmica je odigrana u dvorani osnovne škole Ivan Kukuljević Sakcinski Ivanec pred oko 150 gledatelja u kojoj je rezultat po setovima bio 25:10, 25:9, 25:14.

Odbojkašice Ivanca u slijedećem kolu odlaze u Štrigovu gdje igraju sa ekipom Štrigove, dok  je ŽOK Lepoglava domaćin ekipi ŽOK Kaštel 2 iz Pribislavca.

Foto: Gordana Habek
Foto: Gordana Habek

Odbojkaške ženske ekipe Ivanec 2 i Ivanec 3 te Lepoglava 2 odigrale su proteklog vikenda utakmice 1. kola Treće hrvatske odbojkaške lige Sjever, u grupi „A“ i grupi„B“.

Obje navedene utakmice odigrane su u dvorani osnovne škole Ivan Kukuljević Sakcinski Ivanec u kojima je druga ekipa Ivanca pobijedila Toplice 1 iz Krapinskih Toplica s 3:0 u setovima (25:7, 25:19, 25:14), dok je treća ekipa Ivanca svladala drugu ekipu Toplica također s 3:0 u setovima (25:12,25:8,25:19).

Foto: Gordana Habek

ŽOK Lepoglava 2 poražena je u Lepoglavi od Totovca 1 s 0:3 u setovima.

Foto: ŽOK Lepoglava Facebook

U sljedećem kolu u grupi „A“  druga ekipa Ivanca gost je Ludbrega 1, dok druga ekipa Lepoglave odlazi u Krapinske toplice gdje igra sa ekipom Toplice 1.

Tags

Povezani Članci

Close