SportVijesti

ODBOJKA ŽOK Ivanec – ŽOK Bjelovar 3:0 (3. kolo 2. HOL Sjever)

Ivanečke odbojkašice su za samo 15 minuta igre dobile prvi set s uvjerljivih 25:10 ...

Ivanec – Odbojkašice Ivanca pobijedile su Bjelovar s 3:0 u setovima u derbi utakmici 3. kola Druge hrvatske odbojkaške lige Sjever odigrane u subotu navečer u dvorani osnovne škole Ivan Kukuljević Sakcinski Ivanec.

Ivanečke odbojkašice su za samo 15 minuta igre dobile prvi set s uvjerljivih 25:10, zatim je u drugom setu bilo 25:11, gdje je potrebno istaći odličnu igru cijele ekipe predvođene kapetanicom Barbarom Habek koja je servisiam poentirala 16 puta uzastopno.

U trećem setu domaći trener Ivan Hrg dao je više prilike ostalim igračicama s klupe koje su također set završile u svoju korist s 25:22 za 25 minuta igre.

Ivančanke su prvi puta, otkako se pet sezona natječu u Drugoj hrvatskoj odbojkaškoj ligi Sjever, pobijedile Bjelovar i na najboljem su putu da osvoje prvo mjesto što im je bio i cilj prije prvenstvene sezone.

U istom rangu natjecanja ekipa ŽOK Lepoglava poražena je u Varaždinu od ekipe Kitro Varaždin II s 0:3 u setovima (6:25, 12:25, 18:25).

ŽOK Ivanec vodeći je s 9 osvojenih bodova, drugi je Kaštel II Pribislavec s 8 bodova, dok se Lepoglava nalazi na sedmom mjestu bez osvojenog boda.

Foto: Gordana Habek
Foto: Gordana Habek

Tags

Povezani Članci

Close