LokalnoVijesti

Održano dobrovoljno darivanje krvi u Klenovniku i tvornici Ivančica: Prikupljenje 42 doze krvi, najavljeno novo darivanje za 17.kolovoza!

Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec u suradnji sa Općom bolnicom Varaždin

Nastavljajući sa organiziranjem i prikupljanjem potrebnih doza krvi, Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec u suradnji sa Općom bolnicom Varaždin, Službom za plućne bolesti i tuberkulozu Klenovnik, te Aktivom dobrovoljnih darivatelja krvi iz Klenovnika organiziralo je dana 13.08.2019. godine akciju dobrovoljnog darivanja krvi za djelatnike bolnice i građane šireg klenovničkog područja u navedenoj bolnici u Klenovniku.

Akciji se odazvao 23 darivatelja, a prikupljeno je 20 doza krvi.

Nakon akcije u Klenovniku, Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec u suradnji sa Aktivom poduzeća “Ivančica” d.d. Ivanec organiziralo je akciju dobrovljnog darivanja krvi u navedenoj tvornici kojoj su pristupila 40 dobrovoljna darivatelja krvi, a od kojih je prikupljeno 32 doze krvi.

Obje akcije dobrovoljnog darivanja krvi sprovela je ekipa Transfuziološke službe Opće bolnice Varaždin za potrebe liječenja bolesnika Opće bolnice Varaždin.

Slijedeća akcija dobrovoljnog darivanja krvi održati će se u prostorijama Srednje škole Ivanec, 17.09.2019. od 8,30-13,00 h za muškarce šireg ivanečkog područja.

Tags

Povezani Članci

Close