BlogZabava

Olimpijske igre ove godine uvode novu disciplinu – onu u navlačenju prezervativa

Ovaj tekst sadrži podosta neprimjerenih i teških riječi, te se kao takav zabranjuje djeci, osobama slabijeg srca i svim maloljetnicima.

Olimpijcima na igrama u Pjong Ping Pong Čangu Šlangu je neka firma, ne znam točno koja, osigurala pozamašnu količinu penisnih kišobrančića ilitiga prezervativa. Ni manje ni više nego 37 komada po personi (pročito na guglari, majke mi). Prvog dana, prije svečanog otvorenja stigo je šleper i iskipo 8 kubika! rizbači raznih boja, dezena i okusa. Svi su odma počapali ove XXL veličine s okusom jabuka-cimet i stračitela-češnjofka. Jadni Koreanci su morali bit na otvorenju i nisu odma mogli doć pa su im ostali samo ovi S veličine i s okusom hladentine.

No, budimo iskreni, ni ne trebaju veće…

Organizator nije ni svjestan koje je sranje napravio tim potezom: Mika Nikenen, finski reprezentativac u biatlonu jedva se dovuko do one streljane, skino pušku i drhtavom rukom, umjesto u metu, pogodio endemski primjerak tibetanske sove ušare točno u čelo. Ova je ko pokošena pala s grane i odapela papke.

Ruski umjetnički klizač Aleksej trostruki axl Kurbanjev je pado po ledu ko da je šlagiran. Sunce ti jebem, izgledo je ko malo tele što je tek izašlo iz krave i nezna na noge stat, a njegova partnerica Olgica Gorbačov stigla na natjecanje blijeda ko osušen spirak..

Mađarskoj bob reprezentaciji je pobjego bob dok su pokušavali uskočit unjeg… Oni su popadali jedan preko drugog, a bob je na petom zavoju izletio i osto visit na bukvi. Poznata je stvar kako je san svakom sportašu da nastupi na olimpijskim igrama. Meni je logično da se zapitam jel se oni pripremaju 4 godine za spolno-odnosne olimpijske igre ili za skijanje i te šeme… Jer, s obzirom na količinu prezervativa ni ne preostaje im ništa drugo nego se ševit tamo da potroše sve te kišobrančiće. A ko će platit onu tibetansku sovu ušaru i onaj bob što visi na bukvi, to je već drugi par rukava…

Bitno da se cijele noći navlače prezervativi na alatke, to je pravi olimpijski duh.
Nego, đe se prijavljuje na te igre??…I ja bi tamo..

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u blogu su autorovi i ne predstavljaju stavove portala sjeverni.info.

Povezani Članci

Close