LokalnoVijesti

Općina Kneginec pomoći će ugostiteljima u realizaciji programa povodom Dana Općine

U iznosu od tri tisuće kuna po ugostitelju

Povodom održavanja Dana Općine Gornji Kneginec, u utorak, 2. lipnja, u prostorijama Općine Gornji Kneginec održan je radni kolegij kome su osim predstavnika Općine Gornji Kneginec i općinske Turističke zajednice, nazočili i predstavnici 12 ugostitelja koji imaju svoje objekte na općinskom području (Hotel La Gus, Bistro i noćni klub Mister X, Bistro Špan, Ugostiteljski obrti Zlatne gorice i Mirko Češljaš, caffe barovi No.1, Adria, Best, Adam, Ugostiteljstvo Kaj, te poslovni subjekti Medonja i Kero-Benz).

Nakon uvodnih pozdrava i pohvala ugostiteljima, a vezano na pridržavanje preporuka Stožera civilne zaštite oko provođenja epidemioloških mjera u situaciji s epidemijom COVID-19, od strane općinskog načelnika Gorana Kaniškog ugostiteljima je prezentiran plan sufinanciranja aktivnosti povodom Dana Općine Gornji Kneginec.

Izneseni su prijedlozi programa kulturno-zabavnog karaktera, te je dogovoreno kako će programi svih ugostitelja biti sufinancirani bespovratnim sredstvima u iznosu od 3 tisuće kuna po ugostitelju, a za što će se objaviti i javni poziv na koji će se svi kneginečki ugostitelji moći prijaviti.

Detaljan program s terminima održavanja manifestacija u sklopu Dana Općine Gornji Kneginec, koji će se održati od 15. do 22. srpnja, biti će naknadno objavljen.

Tags

Povezani Članci

Close