LokalnoVaraždinska županija

Općina Vinica i Udruga kuhara Varaždinske županije razveselili građane u atriju Županijske palače

Općina Vinica i Udruga kuhara Varaždinske županije jučer su se, 15.rujna, predstavili u atriju Županijske palače

Općina Vinica i Udruga kuhara Varaždinske županije jučer su se, 15.rujna, predstavili u atriju Županijske palače.

Polako nam se bliži kraju obilježavanje Dana Varaždinske županije. Pretposljednjeg dana atrij je bio ispunjen ručnim radovima, vezovima, pjesmom i plesom, a okrijepu su pripremili Udruga kuhara koja je podijelila 400 porcija sekeli gulaša kao svojevrstan uvod u nadolazeću Zeljarijadu i Udruga vinogradara Vinea iz Vinice.

Načelnik općine Vinica Marijan Kostanjevac zadovoljan je uključivanjem Općine u proslavu Dana Varaždinske županije.

– Zahvaljujem se Varaždinskoj županiji što nas je uključila u obilježavanje svojih Dana. Ovdje predstavljamo naše potencijale, a Udruge s područja Općine svoje proizvode, rukotvorine, ali i domaće delicije. Učenička Zdruga Vrček, Udruga vinogradara Vinea, Srednja škola Arboretum Opeka, KUD Vinica, Vezilje te nadaleko poznati Vinički tamburaši stvarno su se potrudili da se predstavimo u najboljem svijetlu i ja im se na tome zahvaljujem. – rekao je Kostanjevac.

Program koji su pripremili Općina Vinica i Udruga kuhara Varaždinske županije pohvalila je i posebna savjetnica župana i predsjednica TZ Varaždinske županije Natalija Martinčević.

– Nakon programa Bučograda i Županija u malom, odlučili smo i dalje naše Općine i Gradove uključivati u programe pa smo evo za proslavu Dana Varaždinske županije kao partner općinu uključili Vinicu. Zahvaljujem im na odazivu. Dane Županije ovime polako smo priveli kraju, sadržaj je bio raznolik i prema reakcijama, a i posjećenosti građana, stvarno smo svi zadovoljni. – rekla je Martinčević, predsjednica Turističke zajednice Varaždinske županije.

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close