Crna kronika

Osam krađa na međimurskom području ovog vikenda: Bicikl, alkohol, cigarete i novac ono je što ih zanima!

Vikend u PU međimurskoj

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave međimurske evidentirano je osam krađa od čega tri krađe u kojima je procijenjena materijalna šteta manja od 1.000 kuna te jedna teška krađa.

Prva se krađa dogodila u subotu, 20. srpnja u ranim jutarnjim satima, u Donjoj Dubravi, Ulici Pavleka Miškine, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekat odakle je ukrao razna alkoholna pića i cigarete. Materijalna šteta utvrdit će se po zaprimanju odštetnog zahtjeva.

Još se jedna dogodila dan ranije u petak, 19. srpnja u popodnevnim satima, u Čakovcu, Ulici kralja Tomislava nepoznati počinitelj ukrao je bicikl vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Ubrzo nakon prijave krađe u gradu Čakovcu s ukradenim biciklom policijski službenici Policijske postaje Čakovec zatekli su maloljetnika s područja Međimurske Županije, od kojeg su bicikl oduzeli te ga potom vratili vlasniku.

Dogodila se još jedna krađa i to u nedjelju 21. srpnja oko 11,30 sati u Dragoslavcu, nepoznati počinitelj je iz nezaključane obiteljske kuće ukrao novac.Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku, priopćili su iz PU međimurske.

Tags

Povezani Članci

Close