Crna kronikaVijesti

Osam teških krađa u dva dana: Eto zbog čega bi trebali uvijek biti na oprezu!

Proteklog vikenda!

Na području Policijske uprave međimurske tijekom proteklog vikenda evidentirano je osam teških krađa i četiri krađe. U jednoj je krađi pojedinačna materijalna šteta procijenjena na manje od 1.000 kuna.

Iz policije izdvajaju provale u vikend kuću u Gornjem Koncovčaku, stan u Prelogu, prostorije sportskog kluba u Gardinovcu te vozilo u Otoku

Tijekom noći s 12. na 13. prosinca u Gornjem Koncovčaku, nepoznati počinitelj je provalio u vikend kuću odakle je ukrao nekoliko nadzornih kamera i snimač te gume za automobil. Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

Nadalje u istoj noći s 12. na 13. prosinca u Prelogu, Trgu bana Jelačića, nepoznati počinitelj je provalio u stan, odakle je ukrao novac Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna.

Između 12. i 14. prosinca u Gardinovcu, nepoznati počinitelj je provalio u prostorije sportskog kluba odakle je ukrao satelitski prijemnik, loptu, nekoliko ventila te razna pića.  Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U subotu, 14. prosinca u popodnevnim satima u Otoku, na parkiralištu uz derivacioni kanal, nepoznati počinitelj je provalio u kombi vozilo odakle je ukrao novčanik s osobnim dokumentima, karticama i novcem.  Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznene prijave, nadležnom državnom odvjetništvu.

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close